Joél Speelgoed

Wij hebben ons gespecialiseerd in de verkoop van Voordeelpakken van de bordspellen van Catan, Dominion en Carcassonne. Wij leveren uit voorraad

Wie zijn wij:
 

Wij zijn Jolanda en Elisabeth en enthousiaste ondernemers. Hoe is dat tot stand gekomen?

Wij hebben zelf ondervonden dat TV, computer en de Smart Phones een afstand tussen de mensen creëren i.p.v. ons dichter bij elkaar te brengen. Vervolgens, om dit te door breken hebben wij spellen avonden met familie en vrienden georganiseerd. Wat was dit leuk en gezellig. Dit gunnen wij iedereen, gezelligheid met familie en vrienden.

Op deze manier is het idee ontstaan om de leukste bordspellen en kaartspellen voor groot en klein  voor leuke prijzen aan te bieden.

Wij hebben ons vooral gespecialiseerd in de leuke bordspellen van Catan, Carcassonne en de leukste kaartspellen Dominion, alle drie met het nieuwe artwork.

Wij bieden de basisspellen, de uitbreidingen maar ook voordeelpakketten en bundels aan, dit om voordeliger uit te zijn. 

De spellen worden aangeboden onder de winkelprijs, koop je een voordeelpakket koop in in een klap een aantal uitbreidingen met of zonder basisspel met hoge korting.

 

Dit doen wij vanuit onze webwinkel in Zoetermeer, wij leveren uit voorraad. De bordspellen kunnen dus ook worden opgehaald bij Joël Speelgoed in Zoetermeer.


Levertijd 1 a 2 dagen. Wij versturen met Postnl of DHL, dit doen wij voor € 4,95.
Bij een bestelling van € 30,00 verzenden wij gratis.


Bestellingen vanuit België en Duitsland bij een bestelling vanaf € 80,00 gratis verzenden

Wij zijn een KVK geregistreerd bedrijf in Zoetermeer.

Waarom bij ons bestellen

Omdat ons bedrijf aan huis gevestigd is, is niet alleen verzenden een optie, maar hebben wij ook afhalen altijd als mogelijkheid, wat voor onze klanten super voordelig en gemakkelijk kan zijn.

En, omdat wij ons gespecialiseerd hebben in de verkoop van leuke voordeelpakketten van voornamelijk 999 games zoals Catan, Carcassonne en Dominion.


Deze kunnen zelf worden samengesteld als je interesse uitgaat naar andere spellen  of uitbreidingen. 

Jij kiest, mail ons en wij maken een prijsopgave op maat

Bestel je een spel, of de spellen, kies dan voor de betalingsoptie IDeal, vooraf overmaken of wij versturen een Tikkie. Contant afreken bij af halen is een optie  maar onze voorkeur gaat hier niet naar uit.

Wij hebben ruime kennis over al onze producten, voor alle vragen kan je bij ons terecht en wij beantwoorden ze graag.

Heb je nog vragen of is er iets onduidelijk, mail naar onderstaand mailadres of stuur een WhatsApp, wij nemen dan zou gauw mogelijk contact met je op

Mailen                                                              :   info@ouderwetsspelen.nl

 

Bellen of appen kan natuurlijk ook :   0616833586 

 

Ophaaladres :

Victoriagang 34

2719 CV  Zoetermeer

Advertenties van Joél Speelgoed

14  advertenties