MarktPlaza

Carcassonne voordeelpakket uitbreidingen ( 7 spellen)

310x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Carcassonne bordspellen speel je met 2-5 spelers.

Carcassonne uitbreidingen in 1 pakket bevat:

Carcassonne Kooplieden en Bouwmeesters: Uitbreiding op Carcassonne. Leg extra tegels met bouwmeesters en houd varkens om de waarde van je weiden te verhogen. 

Carcassonne de draak,de fee en de jonkvrouw: Spectaculaire uitbreiding op Carcassonne. Je kunt de andere spelers met de draak en de jonkvrouw heerlijk dwarszitten. 

Carcassonne burgemeester en abdijen: Nieuwe versie van de uitbreiding op Carcassonne. Zet burgemeesters in, die van schilden profiteren. Herenboerderijen verdrijven gewone boeren, terwijl abdijen alles afbouwen. Deze uitbreiding biedt kansen en bedreigingen om Carcassonne nog leuker te maken.

Carcassonne graaf,koning en consorten: Uitbreiding op het legspel Carcassonne. Bevat onder andere De Graaf van Carcassonne, De Rivier II en Koning & Roofridder. Met 5 unieke extra landschaptegels! 

Carcassonne bruggen,burchten en bazaars: Uitbreiding op het legspel Carcassonne. Bouw bruggen en breid je wegen op een alternatieve manier uit. Met een burcht speculeer je op meer punten later in het spel en op de bazaar worden tegels geveild. Met nieuw artwork en nog meer variatie!


Carcassonne Schapen en Heuvels: Constructieve uitbreiding op Carcassonne. Schaapsfiches en wijngaarden bieden mogelijkheden om op andere manieren punten te scoren. Een meeple op een heuvel telt eigenlijk voor 2. Ook prima te combineren met Carcassonne: Kathedralen & Herbergen!

Carcassonne Kathedalen en Herbergen( let op, deze uitbreiding kan je met 6 spelers spelen): Uitbreiding op het bekende legspel. Speel Carcassonne nu ook met zes spelers! Deze uitbreiding bevat een flink aantal nieuwe tegels, waaronder tegels met herbergen en kathedralen. Carcassonne: Kathedralen & Herbergen zorgt op een eenvoudige manier voor meer variatie en tactische mogelijkheden.


Alle uitbreidingen kunnen worden gespeelt vanaf 7 jaar