MarktPlaza

Dominion Achemisten & Overvloed + Intrige Voordeel pakket

201x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Wil jij je eigen voordeelpakket samenstellen omdat bv je voorkeur uitgaat naar andere uitbreidingen?
Dat kan, stuur een mail met je wensen en wij maken een prijsopgave op maat
De kaartspellen van Dominion combi doos Alchemisten & Overvloed + Intrige kunnen worden opgehaald in Zoetermeer bij Joél Speelgoed, wij hebben ons gespecialiseerd in het maken van voordeelpakketten met de spellen Catan, Carcassonne en Dominion om voordeliger uit te zijn.
Online bestellen kan via onze webshop Ouderwetsspelen in Zoetermeer

Alchemisten & Overvloed 
2 uitbreidingen op Dominion in 1 doos. Overvloed bevat 13 nieuwe koninkrijkkaarten en 5 speciale prijskaarten, die toegespitst zijn op het hebben van verschillende handkaarten. De Alchemisten bevat 12 nieuwe actiekaarten en een nieuw soort geldkaart, de Toverdrank. Voor nog meer variatie!

Beide uitbreidingen zijn uitsluitend in combinatie met het basisspel Dominion te spelen. Je hebt namelijk de overwinnings- en geldkaarten uit een zelfstandige variant van Dominion nodig.

Met deze uitbreidingen creëer je nog meer variatie in jouw Dominion-wereld!

Spelers : 2-4
Leeftijd : 12-99

Intrige: 
Uitbreiding op het populaire deckbuildingsspel Dominion. In vergelijking met de eerste editie zijn 6 kaarten vervangen en is er 1 toegevoegd. Dominion Intrige is uitsluitend speelbaar in combinatie met het basisspel en ook met andere uitbreidingen te combineren

In Dominion probeer je tijdens het spel een zo sterk mogelijk deck te formeren, zodat jij aan het einde van het spel de meeste punten hebt.
In Dominion Intrige! vind je een paar nieuwe soorten kaarten. Er zijn kaarten die bij meerdere categorieën horen en kaarten waarbij je uit verschillende acties kunt kiezen

Dominion Intrige speel je in combinatie met het Basisspel en de andere uitbreidingen
Spelers : 2-4
Leeftijd : 8-99