Carcassonne Basisspel inclusief 5 uitbreidingen

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 36x bekeken
  • Datum geplaatst 3 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Het voordeelpakket bevat de uitbreidingen zoals op de foto vermeld

( interesse in andere uitbreidingen? Geen probleem, alle combies zijn mogelijk)

Carcassonne Basisspel inclusief de uitbreidingen

De toren: Nieuwe versie van de uitbreiding op Carcassonne. Bouw gezamenlijk aan torens om meeples van andere spelers gevangen te nemen. Ideale uitbreiding voor spelers die het een genot vinden om hun tegenstanders goed dwars te zitten


Bruggen, Burchten & Bazaars: Uitbreiding op het legspel Carcassonne. Bouw bruggen en breid je wegen op een alternatieve manier uit. Met een burcht speculeer je op meer punten later in het spel en op de bazaar worden tegels geveild. Met nieuw artwork en nog meer variatie


Burgemeesters & Abdijen: Nieuwe versie van de uitbreiding op Carcassonne. Zet burgemeesters in, die van schilden profiteren. Herenboerderijen verdrijven gewone boeren, terwijl abdijen alles afbouwen. Deze uitbreiding biedt kansen en bedreigingen om Carcassonne nog leuker te maken


Schapen & Heuvels: Constructieve uitbreiding op Carcassonne. Schaapsfiches en wijngaarden bieden mogelijkheden om op andere manieren punten te scoren. Een meeple op een heuvel telt eigenlijk voor 2. Ook prima te combineren met Carcassonne: Kathedralen & Herbergen!


Het Circus:Constructieve uitbreiding op het populaire legspel Carcassonne. Zet meeples in de buurt van het circus, bouw menselijke piramides en zet je circusdirecteur in om extra punten te scoren. Zo wordt Carcassonne nog leuker! 

Carcassonne Basisspel: Het spel kan gespeeld worden door 2 tot 5 spelers.

Het doel van Carcassonne is om zo veel mogelijk punten te scoren door horigen (voorgesteld door kleine  poppetjes) op strategische wijze op een weg, een weiland, stad of klooster te plaatsen.

Het normale speelbord bestaat standaard uit 72 landtegels. Verdere uitbreidingssets bevatten meer tegels, zodat het speelbord verder uitgebreid kan worden. Een tegel meet 4,5 bij 4,5 cm. Op elke tegel van het standaardspel staat minstens een klooster of een stukje van een stad, weiland of weg.

Bij elke tegel word er een landtegel bijgelegd, op deze manier word het spel steeds groter.Elke tegel die je aanlegd moet wel aan een landtegel grenzen.

Alle grenzen moeten kloppen , land aan land, heide aan heide, klooster aan klosster. Deze moeten ten alle tijden aan ëën kant van de zelfde landtegel grenzen.

Carcassonne speel je met 2-5 spelers


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.