MarktPlaza

Catan Basis + zoektocht naar El Dorado + Carcassonne basis

242x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

2 basisspelen en 1 standalone bordspel in 1 pakket.
Koop als bundel om voordeleger uit te zijn.
Alle drie bordspellen zijn uitdagend waarbij je een planning moet maken, een strategie voor ogen hebben en ook een beetje geluk moet hebben om te winnen.

Catan Basisspel: De nieuwste editie van het bekende handelsspel. Het spel bevat nu miniaturen en ook het artwork is volledig aangepast. Zo kun je je nog meer inleven in de wereld van Catan! Bouw straten, dorpen en steden, handel in grondstoffen en verover Catan

De zoektocht naar El Dorado: Het spel van het jaar 2020.

Ga jij voor goud? Word expeditieleider en race door de dichtbegroeide jungle op zoek naar El Dorado. De vlotste schatzoeker weet zijn hand met de juiste kaarten te vullen en het beste parcours af te leggen om als eerste de gouden stad te bereiken. Zowel de ervaren als beginnende goudzoeker kan met de juiste tactiek en uitrusting de andere expedities voorblijven en alle rijkdom voor zichzelf claimen. 

Carcassonne Basisspel:Legspel met puzzelelement. Rond Carcassonne ontwikkelt zich een landschap, waar de spelers hun meeples inzetten om zoveel mogelijk punten te halen. Meeples scoren als een bezette weg, stad, klooster of weiland wordt afgebouwd. Zet ze echter niet te snel in, want je hebt er maar weinig… Bovendien kunnen anderen jou dwarsbomen! 

Catan basisspel en El Dorado speel je met 2-4 spelers vanaf 10 jaar.

Carcassonne speel je met 2-5 spelers vanaf 7 jaar .

De spelregels zijn duidelijk en makkelijk te begrijpen.