MarktPlaza

Carcassonne Spel+ Circus + schapen + Kooplieden + Kathedralen

150x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Carcassonne voordeelbundel bevat :

Carcassonne Basisspel,

Legspel met puzzelelement. Rond Carcassonne ontwikkelt zich een landschap, waar de spelers hun meeples inzetten om zoveel mogelijk punten te halen. Meeples scoren als een bezette weg, stad, klooster of weiland wordt afgebouwd. Zet ze echter niet te snel in, want je hebt er maar weinig… Bovendien kunnen anderen jou dwarsbomen!


Carcassonne Circus,

Constructieve uitbreiding op het populaire legspel Carcassonne. Zet meeples in de buurt van het circus, bouw menselijke piramides en zet je circusdirecteur in om extra punten te scoren. Zo wordt Carcassonne nog leuker!


Carcassonne Schapen & Heuvels,

Uitbreiding op Carcassonne voor nog meer variatie. Zet herders in en scoor punten met je schapen. Maar pas op de wolf. Horigen op heuvels hebben meer macht en wijnbergen geven extra punten.


Carcassonne Kooplieden & Bouwmeesters

Kooplieden en Bouwmeesters is de tweede uitbreiding op het bekende legspel Carcassonne en introduceert een drietal nieuwe spelregels, die het toch al spannende spel een extra dimensie geven. Zo kunnen zich nu handelswaren in een stad bevinden. Als je een stad afbouwt, mag je de handelswaren in die stad hebben. Zo kan het opeens interessant zijn om een stad af te bouwen waar je zelf niet staat.


Carcassonne Cathedralen & Herbergen

Uitbreiding op het bekende legspel. Speel Carcassonne nu ook met zes spelers! Deze uitbreiding bevat een flink aantal nieuwe tegels, waaronder tegels met herbergen en kathedralen. Carcassonne: Kathedralen & Herbergen zorgt op een eenvoudige manier voor meer variatie en tactische mogelijkheden.

Carcassonne is een bordspel en designer bordspel waarbij het bord in de loop van het spel gevormd wordt. Het spel werd bedacht door Klaus-Jürgen Wrede, en wordt in België en Nederland uitgegeven door 999 Games. Het spel kan gespeeld worden door 2 tot 5 spelers.
Het doel van Carcassonne is om zo veel mogelijk punten te scoren door horigen (kleine houten poppetjes) op strategische wijze op een weg, een weiland, stad of klooster te plaatsen.