MarktPlaza

Jaguar XKR - 4.0 XKR Convertible

632x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 4 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Achterwielaandrijving
GVW: 2.030 kg
Acceleratie (0-100): 7,0 s
Topsnelheid: 250 km/u
Interieurkleur: Zwart
CO2 uitstoot: 305 g/km
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 313 - 352 per kwartaal
Inbegrepen afleverpakket: Afleverpakket (2)
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden)
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag passagier
- Audio-installatie
- Buitenspiegels inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch verstelbare voorstoel(en)
- Halogeen mistlampen
- hifi professional systeem
- Houtafwerking interieur
- Hout afwerking interieur
- Lederen interieur
- Lichtmetalen velgen 18"
- lichtmetalen velgen 18''
- Metallic lak
- Midden armsteun vóór
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Verstelbare stuurkolom
- Wis-/was installatie voor koplampen
Alle technologie in de Jaguar XKR is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. De aandrijving wordt verzorgd door een achtcilinder motor en een automatische transmissie. Het interieur van deze auto is bekleed met leer voor een ongeëvenaard luxueuze uitstraling. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en middenarmsteun voor.
In deze auto klinkt uw favoriete muziek nog beter dankzij het high performance audiosysteem. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Met de ingebouwde regensensor kijkt u altijd door een schone en droge voorruit. De auto activeert de ruitenwissers volautomatisch. Er is cruise controle aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Jaguar XKR is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop.
Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.
Het gezellige en ook vakkundige British Car Centre Baarn is alweer meer dan 22 jaar gehuisvest in het midden van Nederland en een begrip op het gebied van aanschaf en onderhoud van Britse automobielen, maar ook voor onderdelen kunt bij ons terecht, en natuurlijk staat de koffie klaar.