MarktPlaza

Mini Mini Cabrio - 1.6 One Automaat

668x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Interieurkleur: Beige
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Inbegrepen afleverpakket (à € 525): Afleverpakket (1): * Afleverbeurt volgens schema fabrikant/importeur * 1 Jaar geldige APK keuring * Controlebeurt op vloeistoffen en verlichting * Profieldiepte banden minimaal 3mm * Reinigen van binnen- en buitenzijde van de auto inclusief poetsen * NAP gecontroleerde kilometerstand (en indien gewenst certificaat NAP) * €25 brandstof Gratis vervangend vervoer tijdens garantiewerkzaamheden die langer dan 24 uur duren
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Halogeen mistlampen
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Luxe lederen bekleding
- Parkeersensor achter
- Stuurwiel multifunctioneel
Dit is niet zomaar een MINI Cabrio. De hoge prestaties van de motor, het strak afgestelde onderstel en de uitgekiende verhoudingen van de transmissie staan garant voor bergen rijplezier. De aandrijving van deze MINI wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. De hoogwaardige uitstraling van deze auto wordt benadrukt door de lederen bekleding. De sportstoelen geven het interieur van deze Cabrio een super strakke en sportieve uitstraling. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelbare buitenspiegels horen tot de voorzieningen op deze auto.
U kunt het audiosysteem bedienen met de knoppen op het stuur. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Geen parkeervak is te klein dankzij de assistentie van de parkeersensoren. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze MINI Cabrio samen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze MINI, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren. Wordt geleverd inclusief onderhoudsbeurt, apk en 6 maanden Bovag garantie.
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.
Het gezellige en ook vakkundige British Car Centre Baarn is alweer meer dan 22 jaar gehuisvest in het midden van Nederland en een begrip op het gebied van aanschaf en onderhoud van Britse automobielen, maar ook voor onderdelen kunt bij ons terecht, en natuurlijk staat de koffie klaar.