MarktPlaza

Mini Mini Cooper - 1.5 Chili

599x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.060 kg
Acceleratie (0-100): 7,9 s
Topsnelheid: 210 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donkergrijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
Brandstofverbruik in de stad: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 116 - 130 per kwartaal
Inbegrepen afleverpakket (à € 525): Afleverpakket (1): * Afleverbeurt volgens schema fabrikant/importeur * 1 Jaar geldige APK keuring * Controlebeurt op vloeistoffen en verlichting * Profieldiepte banden minimaal 3mm * Reinigen van binnen- en buitenzijde van de auto inclusief poetsen * NAP gecontroleerde kilometerstand (en indien gewenst certificaat NAP) * €25 brandstof Gratis vervangend vervoer tijdens garantiewerkzaamheden die langer dan 24 uur duren
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun voor
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bluetooth carkit
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chrome line exterieur
- DAB-ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch schuif-/kanteldak
- Halogeen mistlampen
- I-pod aansluiting
- Interieur Color-Line Carbon black
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metallic lak
- Multifunctioneel stuur
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Sportstuur
- Start/stop systeem
- Verlichting pakket
- Volledige historie aanw.
- Wit dak
- Witte spiegelkappen
Laat u niets wijsmaken, deze MINI Mini biedt alles wat u van een auto verlangt. De sportstoelen geven het interieur van deze Mini een super strakke en sportieve uitstraling. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
U bedient het audiosysteem met dab-radio via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. Het luxe niveau in deze MINI is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. De uitrusting van deze MINI is met sportstuurwiel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake-assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.
Het gezellige en ook vakkundige British Car Centre Baarn is alweer meer dan 22 jaar gehuisvest in het midden van Nederland en een begrip op het gebied van aanschaf en onderhoud van Britse automobielen, maar ook voor onderdelen kunt bij ons terecht, en natuurlijk staat de koffie klaar.