MarktPlaza

Mini Mini - John Works GP 0535 Uniek

687x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.400 kg
Afmetingen (LxBxH): 363 x 169 x 141 cm
Wielbasis: 247 cm
Acceleratie (0-100): 6,5 s
Topsnelheid: 235 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 8,6 l/100km (1 op 11,6)
Brandstofverbruik in de stad: 11,8 l/100km (1 op 8,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,8 l/100km (1 op 14,7)
CO2 uitstoot: 207 g/km
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 116 - 130 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dakspoiler
- Elektrische ramen voor
- Halogeen mistlampen
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metallic lak
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Sportonderstel
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
Alle technologie in de MINI John Cooper S Works is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. De aandrijving van deze MINI wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Lederen bekleding is in deze rijk uitgeruste auto ook aanwezig. Stoelverwarming maakt deel uit van de rijke uitrusting van deze auto. Natuurlijk behoren 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, dakspoiler, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelbare buitenspiegels ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Onderweg geniet u van de kwaliteit van het audio-installatiesysteem. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. Het hele jaar door zorgt airconditioning voor een prettige temperatuur. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Deze MINI is voorzien van boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt.
We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak? Zeer gave en mooie Mini Cooper S John Cooper Works GP Edition in perfecte staat verkerend. De auto heeft onlangs nog groot onderhoud gehad met nieuwe distributie. Auto wordt verkocht in opdracht van klant.
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.
Het gezellige en ook vakkundige British Car Centre Baarn is alweer meer dan 22 jaar gehuisvest in het midden van Nederland en een begrip op het gebied van aanschaf en onderhoud van Britse automobielen, maar ook voor onderdelen kunt bij ons terecht, en natuurlijk staat de koffie klaar.