MarktPlaza

Jaguar S-type - 2.7D V6 Executive

567x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Achterwielaandrijving
GVW: 1.634 kg
Interieurkleur: Beige
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Gereserveerd: Dit voertuig is gereserveerd voor een klant (verkocht onder voorbehoud).
Motorrijtuigenbelasting: € 441 - 469 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch verstelbare stoel(en) met geheugen
- Halogeen mistlampen
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metallic lak
- Navigatie-systeem full map
- Parkeer-assistent
- Parkeersensor achter
- Schuifdak
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Verwarmde voorruit
- Voorstoelen verwarmd
Met zijn elegante lijnen is de Jaguar S-type beslist een representatieve auto. Achter het stuur geniet u bovendien van zijn uitstekende rijkwaliteiten. De aandrijving van deze Jaguar komt voor rekening van een zescilinder motor en een automatische transmissie. De lederen bekleding benadrukt de luxe uitstraling van deze auto. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Tot de uitrusting behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Het navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. In een auto als deze kunt u niet zonder electronic climate control, zodat de temperatuur altijd goed is. Parkeersensoren ondersteunen u tijdens het in- en uitparkeren. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Met lederen stuur, boordcomputer en centrale portiervergrendeling is deze Jaguar helemaal compleet.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Jaguar S-type samen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop.
Bent u nieuwsgierig naar deze auto? Laat het ons dan snel weten.
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.
Het gezellige en ook vakkundige British Car Centre Baarn is alweer meer dan 22 jaar gehuisvest in het midden van Nederland en een begrip op het gebied van aanschaf en onderhoud van Britse automobielen, maar ook voor onderdelen kunt bij ons terecht, en natuurlijk staat de koffie klaar.