MarktPlaza

Mini Mini One - 1.4 Anniversary MK II

603x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 175/65 R15
GVW: 1.510 kg
Afmetingen (LxBxH): 370 x 168 x 141 cm
Wielbasis: 247 cm
Acceleratie (0-100): 10,9 s
Topsnelheid: 185 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donkergrijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Brandstofverbruik in de stad: 6,8 l/100km (1 op 14,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
CO2 uitstoot: 128 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 1 (1 handzender)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 95 - 106 per kwartaal
Inbegrepen afleverpakket (à € 525): Afleverpakket (1): * Afleverbeurt volgens schema fabrikant/importeur * 1 Jaar geldige APK keuring * Controlebeurt op vloeistoffen en verlichting * Profieldiepte banden minimaal 3mm * Reinigen van binnen- en buitenzijde van de auto inclusief poetsen * NAP gecontroleerde kilometerstand (en indien gewenst certificaat NAP) * €25 brandstof Gratis vervangend vervoer tijdens garantiewerkzaamheden die langer dan 24 uur duren
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Lichtmetalen velgen 17"
- Multifunctioneel stuur
- Start/stop systeem
Laat u niets wijsmaken, deze MINI Mini biedt alles wat u van een auto verlangt. De aandrijving van deze MINI wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Het start-stopsysteem schakelt de motor automatisch uit wanneer u stil staat. Dit bespaart brandstof en vermindert de emissies. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 17 inch lichtmetalen velgen, getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelbare buitenspiegels.
Deze MINI is voorzien van knoppen op het stuur om het audiosysteem te bedienen. In deze auto kiest u zelf uw ideale temperatuur dankzij de airconditioning. Deze auto is voorzien van boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.
Zoals u mag verwachten van deze MINI Mini is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze MINI Mini. Bel of mail ons nu voor een afspraak. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.
Het gezellige en ook vakkundige British Car Centre Baarn is alweer meer dan 22 jaar gehuisvest in het midden van Nederland en een begrip op het gebied van aanschaf en onderhoud van Britse automobielen, maar ook voor onderdelen kunt bij ons terecht, en natuurlijk staat de koffie klaar.