MarktPlaza

Audi TT Roadster - 1.8 5V Turbo Youngtimer

204x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 225/45 R17
GVW: 1.610 kg
Afmetingen (LxBxH): 404 x 176 x 135 cm
Wielbasis: 242 cm
Acceleratie (0-100): 7,7 s
Topsnelheid: 223 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 8,4 l/100km (1 op 11,9)
Brandstofverbruik in de stad: 11,5 l/100km (1 op 8,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,6 l/100km (1 op 15,2)
CO2 uitstoot: 202 g/km
Emissieklasse: Euro2
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 159 - 179 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Automatisch Sper Differentieel
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrisch bedienbare kap
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Elektronisch sperdifferentieel
- Lederen/alcantara bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metallic lak
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Sportonderstel
- Sportstoelen voor
- Stuur verstelbaar
Gebouwd voor liefhebbers van autorijden, deze Audi TT Roadster levert sportieve prestaties en onafgebroken rijplezier. De aandrijving van deze Audi wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. De hoogwaardige, lederen bekleding benadrukt de kwaliteit van deze auto. De sportstoelen geven het interieur van deze TT Roadster een super strakke en sportieve uitstraling. Snel genieten van de buitenlucht is gemakkelijker dan ooit met dank aan het elektrisch bedienbare cabriodak. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels horen tot de voorzieningen op deze auto.
De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. Extra opties op deze auto zijn: lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Audi TT Roadster is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat.
Deze Audi TT in de kleur zwart metallic met zwart leder interieur met zeer weinig kilometers op de teller, met onderhoudshistorie wordt door ons afgeleverd inclusief kleine onderhoudsbeurt, en nieuwe APK. Wij verkopen deze Audi TT in opdracht van de eigenaar en daardoor zonder verdere vorm van garantie. Tevens is deze Audi voorzien van 17 inch lichtmetalen velgen, climate control en achteraf ingebouwde carkit.
We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.
Het gezellige en ook vakkundige British Car Centre Baarn is alweer meer dan 22 jaar gehuisvest in het midden van Nederland en een begrip op het gebied van aanschaf en onderhoud van Britse automobielen, maar ook voor onderdelen kunt bij ons terecht, en natuurlijk staat de koffie klaar.