MarktPlaza

Villa in Calpe (Costa Blanca)-InmoCostaBlancaDreams

493x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Een Costa Blanca Dream kan praktisch alles zijn, van elke dag wakker worden in een paradijs tot het creëren van je eigen paradijs!

Deze woning zal uw droom waarmaken! Het is een prachtige villa gelegen in de beste woonwijk van Calpe, dit vanwege de nabijheid van het centrum van Calpe en tegelijkertijd dicht bij beide prachtige stranden die Calpe te bieden heeft. De supermarkten liggen op slechts een steenworp afstand en alles wat u nodig heeft, bevindt zich op loopafstand!

Dit perceel van 1035m2 is een echte schoonheid vanwege zijn diversiteit aan exotische planten zoals bananenbomen, avocadobomen en ga zo maar door!

Een vakantiegevoel voor het hele jaar is verzekerd met het spectaculaire uitzicht vanuit elke hoek van het pand, elke kamer is zeer ruim en gevuld met natuurlijk licht.

De villa is verdeeld in 3 niveaus; het onderste niveau is een volledig onafhankelijk 4-persoons appartement met een eigen keuken. Het hoogste niveau biedt de verhuurder 3 ruime slaapkamers, 2 badkamers, Amerikaanse keuken, woon- en eetkamer. Het bovenste niveau is verbonden met het hoofdniveau door een interne trap en biedt de huiseigenaar een apart pak met inloopkast, badkamer en ruime slaapkamer met een eigen terras met voldoende ruimte voor een hot tub en nog veel meer!

Laat uw Costa Blanca-droom uitkomen en boek nu uw bezoek!

We zijn meer dan blij om u rond te leiden en u een uitleg te geven bij elk detail van het pand!

Vraagprijs 499.000€

info@inmocostablancadreams.com