MarktPlaza

Appartement op eerste lijn in Calpe (Costa Blanca)-InmoCostaBlancaDreams

500x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Slechts een stap verwijderd!

Dit heerlijke appartement aan de Calpe-boulevard is een goede gelegenheid om uw dromen waar te maken. We hebben allemaal dromen, en geen van hen is hetzelfde. Er zijn mensen die dromen over het beleggen van hun geld in een mooi appartement om deze plek te verhuren en er af en toe van te genieten. Er zijn mensen die dromen weg te komen van hun routine en gewoon van het leven te genieten. Hoe je het ook wilt zien, het zijn beide goede investeringen.

Dit appartement met 1 slaapkamer is goed onderhouden en heeft in het verleden enkele upgrades gehad, zoals een nieuwe keuken slechts een paar jaar geleden en een mooie badkamer met een inloopdouche, een ruime slaapkamer met een ingebouwde kledingkast van Duitse kwaliteit met een moderne uitstraling, mooie eet / woonkamer en een glazen terras met ramen van top tot vloer, waardoor je veel licht hebt en natuurlijk een nog beter uitzicht op zee.

U bent slechts één stap verwijderd om deze droom waar te maken! Neem contact met ons op en boek nu uw bezoek, we zullen u graag rondleiden!

info@inmocostablancadreams.com