MarktPlaza

Geschakelde woning in Calpe (Costa Blanca)-InmoCostaBlancaDreams

483x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Het vinden van onroerend goed in Spanje is heel eenvoudig, maar het vinden van een onroerend goed voor redelijk geld, dat eigenlijk groot genoeg is voor u en uw gezin, is moeilijker! Nou, gefeliciteerd!

U heeft deze woning zojuist op onze website gevonden! Deze woning bevindt zich op de bodem van de Maryvilla-berg in Calpe en is ongeveer 10 jaar oud en nog steeds eigendom van de eerste eigenaar. Al die jaren heeft de eigenaar deze woning als tweede huis gebruikt, heeft veel werk verzet om deze woning comfortabel en uniek te maken voor hem en zijn gezin. Dit was een compleet succes! De woning maakt deel uit van een groot complex met gemeenschappelijke zwembaden van 2 en mooie groene zones, deze bijzondere woning is gelegen tussen die 2-zwembaden en heeft een mooi uitzicht op zee en de bergen.

De 3-verdieping woning heeft een grote woonkamer met een mooie open keuken met veel natuurlijk licht en toegang tot de mooie achtertuin met prachtig uitzicht op de bekende Peñon d'ifach. De begane grond biedt ons ook een apart toilet en een berging. Op de eerste verdieping vinden we 1-tweepersoons slaapkamer met on-suit badkamer, 2-eenpersoons slaapkamers met 1 gedeelde badkamer en geeft ons toegang tot het grote dakterras met een prachtig 360º uitzicht over de hele regio!

Het complex Monte Sol ligt op slechts een steenworp afstand van het strand "Puerto Blanco" en de haven van Puerto Blanco. Het centrum en de scholen liggen op slechts 2km afstand, dit is een prachtige historische wandeling door het La Manzanera-district of gewoon langs de kustlijn.

Monte Sol heeft ook een buitengewone goede ligging, omdat u gemakkelijk toegang heeft tot de N-332 (nationale weg) richting de AP-7 en omliggende dorpen.

Dit is een must-see woning als u op zoek bent naar een geweldig object van prijskwaliteit in Spanje!

IN PRIJS VERLAAGD, VAN 239.000 € TOT 229.000 €

info@inmocostablancadreams.com