MarktPlaza

EXCLUSIEVE RUSTIEKE VILLA IN SPAANSE STIJL - InmoCostaBlancaDreams

338x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Deze exclusieve villa in rustieke Spaanse stijl ligt in een rustige woonwijk met een prachtig uitzicht op de bergen. Deze woning is gebouwd op een perceel op het westen met twee niveaus.

Het eerste niveau van dit uitzonderlijke perceel is de ingang van de woning, we vinden voldoende ruimte om 4-auto's in de garage te parkeren en 4-auto's buiten. De garage biedt ons niet alleen voldoende ruimte om 4-auto's te parkeren, maar biedt ons ook een thuisfitnessruimte en een mooie ruimte om te genieten van een echte Valenciaanse Paella met al uw familieleden en vrienden! Vanuit de garage hebben we een binnentrap naar de begane grond.

De begane grond heeft 2 individuele slaapkamers en 1 slaapkamer met on-suit badkamer en inloopkast. De royale stijlvolle woonkamer is de perfecte ontspanningsruimte voor het hele gezin met uitzicht op een mooie rustieke keuken, veel natuurlijk licht komt door de grote ramen en terrasdeuren die ons toegang geven tot het tweede niveau van het perceel met een groot overdekt terras , open terras met zwembad en jacuzzi, buitenkeuken en badkamer en voldoende ruimte voor de kinderen om te spelen!

Deze gezinswoning is gebouwd in 2004 en heeft meer dan 400m2 gebouwd op een perceel van 800m2, dit betekent voldoende ruimte voor u en uw gezin!

Deze woning is op zoek naar een nieuwe verhuurder die zijn familie een warm, gezellig huis wil geven!