MarktPlaza

Mediteraanse villa in Calpe (Costa Blanca)- InmoCostaBlancaDreams

477x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Te koop: Prachtige mediterrane villa gerenoveerd in 2001, gelegen in een prestigieuze woonwijk met een prachtig uitzicht over heel Calpe. Deze villa heeft twee verdiepingen, met een totale bebouwde oppervlakte van meer dan 300m2. De tropisch aangelegde tuin is ontworpen door een bekende lokale tuinarchitect, in de tuin vinden we een niervormig verwarmd zwembad, van waaruit we kunnen genieten van een prachtig uitzicht!

De villa: Begane grond: een ruime woonkamer met een open trap naar de bovenverdieping, een open keuken, een bijkeuken, 3 ruime slaapkamers, 1 kantoor en een prachtig overdekt terras met vrij uitzicht over de bergen en heel Calpe.
Eerste verdieping: vanaf de open trap worden we naar de tweede ruime woonkamer geleid, die ons toegang gaf tot een prachtig overdekt terras, met een prachtig vrij uitzicht. Het genoemde terras is gedeeltelijk afgesloten met veiligheidsglas, zodat we beschut zijn tegen de wind.
Verder heeft de eerste verdieping 1 ruime slaapkamer met open badkamer. De villa verkeert in een zeer goede staat en heeft veel ramen die veel licht binnenlaten, centrale verwarming op gas en warm water op gas.