PRIVÉ-PARADIJS IN MORAIRA - InmoCostaBlancaDreams

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 235x bekeken
  • Datum geplaatst 1 maand geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Mediterraan paradijs in Moraira!

Moraira is een klein, chique kustplaatsje tussen Alicante en Valencia. Moraira staat bekend om zijn mooie stadscentrum, zijn rustige buurten en prachtige natuur rondom, het is een klein paradijs aan de Middellandse Zeekust.

In Moraira vinden we allerlei soorten eigendommen en deze bijzondere woning bevindt zich in La Sabatera. Deze buurkap bevindt zich op ongeveer 2KM van het stadscentrum en op ongeveer dezelfde afstand tot de zee.

Dit charmante pand is in perfecte harmonie met de omgeving en biedt u een fantastisch 180º uitzicht op de stad Moraira, de zee en de natuur rondom!

Als we het pand met de auto binnenkomen via een automatische poort, hebben we voldoende ruimte om de auto buiten of zelfs in de garage te laten. De eigenaar van het pand vertelt ons dat hij erin is geslaagd 8-auto's op de oprit te parkeren. Zodra we de auto op het terrein hebben achtergelaten, krijgen we toegang tot het pand via de voordeur en een mooi ingerichte hal die ons in staat stelt om door te gaan naar de woonkamer en keuken of de 2-slaapkamers en 2-badkamers.

De begane grond is verbonden met een groot terras en zwembad met een mooie buitenkeuken en een eethoek in de openlucht met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zeekust. Deze uitzichten mogen niet worden gemist!

Het buitenterras geeft ons toegang tot een andere onafhankelijke verdieping die kan worden gebruikt als afzonderlijke appartementen en heeft 2-slaapkamers, 1-kantoor, een wasruimte, 1 DIY Workshop, 3-bergingen en een wijnkelder.

Het bouwgebied heeft een totale oppervlakte van 520m2

De buitenruimte wordt zorgvuldig gemanipuleerd door de eigenaar van het pand, hij heeft tonnen kennis over elke afzonderlijke plant en wat de behoeften van die planten zijn. Hij krijgt hulp van een professionele tuinman om de palmbomen en andere kleine klusjes te knippen. Als we de tuin in één woord zouden moeten beschrijven, zou het geweldig zijn, elke plant wordt aandachtig geselecteerd en op zijn plaats gezet om één afgewerkte prachtige tuin te vormen.

Als u meer wilt weten over deze woning of als u deze woning wilt bekijken, willen we u graag rondleiden en alles in detail uitleggen. Ik weet zeker dat je deze woning niet wilt verlaten!


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.