MarktPlaza

Seat Altea XL - 1.2 TSI Style |AIRCO|CRUISE|TREKHAAK|

108x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 205/55 R16
GVW: 1.934 kg
Afmetingen (LxBxH): 447 x 177 x 158 cm
Wielbasis: 258 cm
Acceleratie (0-100): 11,6 s
Topsnelheid: 184 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik in de stad: 7,3 l/100km (1 op 13,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
CO2 uitstoot: 139 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 159 - 179 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Halogeen mistlampen
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 16"
- Lichtmetalen velgen 17"
- Parkeersensor achter
- parkeersensor achter
- Radio-CD/MP3 speler
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
- Wis-/was installatie voor koplampen
Met een auto als deze Seat Altea XL komt u absoluut goed voor de dag. De aandrijving van deze Seat wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Tijdens de koude maanden is stoelverwarming een voorziening die u niet wilt missen. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch inklapbare buitenspiegels.
U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audiosysteem kunt u bedienen vanaf het stuur. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. De regensensor regelt zelf de optimale snelheid van de ruitenwissers zodat u dat niet zelf hoeft te doen. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Met lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter is deze Seat helemaal compleet.
Zoals u mag verwachten van deze Seat Altea XL is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.
U bent van harte welkom voor een proefrit of een vrijblijvende offerte. Bij Autocentrum Carstar kunt u er vanuit gaan dat u wegrijdt met een auto die door onze ervaren medewerkers zijn nagekeken. Kijk voor al onze occasions en acties op carstar.nl Ondanks onze grote zorg voor het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.