MarktPlaza

Audi A5 Cabriolet - 2.0 TFSI A5 Cabriolet 2.0 TFSI|CABRIO|UNIEK|96DKM|

641x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 2.155 kg
Afmetingen (LxBxH): 463 x 185 x 138 cm
Wielbasis: 275 cm
Acceleratie (0-100): 8,9 s
Topsnelheid: 219 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,4 l/100km (1 op 13,5)
Brandstofverbruik in de stad: 9,9 l/100km (1 op 10,1)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 226 - 254 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun voor
- Automatisch Sper Differentieel
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrisch bedienbare achterklep
- Elektrische ramen voor
- Elektronisch sperdifferentieel
- Halogeen mistlampen
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- Radio-CD/MP3 speler
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
Een hoge mate van degelijkheid, uitstekende wegligging en veel comfort; het zijn unieke eigenschappen waarmee Duitse auto’s zich onderscheiden. Met een viercilinder motor en een automatische transmissie beschikt deze Audi over uitstekende prestaties. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Zoals u mag verwachten van deze Audi A5 Cabriolet is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop.
Om deze Audi echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak. Deze Audi A5 Cabriolet komt uit 2009, werd geleverd van 01-06-2009 tot 30-10-2011 en kostte toen € 51,264.-. Deze geïmporteerde personenauto staat sinds 2014 op kenteken, is voorzien van een benzine motor, heeft een maximum vermogen van 132 kW (180 PK) en een cilinderinhoud van 1984 cc.
De personenauto heeft een topsnelheid van 219 km per uur en bereikt vanuit stilstand de 100 km/u in 8.9 seconden. Het verbruik van deze personenauto is gemiddeld 7.40 liter per 100 km en hij weegt 1655 kg. De wegenbelasting bedraagt € 224.- per kwartaal.
U bent van harte welkom voor een proefrit of een vrijblijvende offerte. Bij Autocentrum Carstar kunt u er vanuit gaan dat u wegrijdt met een auto die door onze ervaren medewerkers zijn nagekeken. Kijk voor al onze occasions en acties op carstar.nl Ondanks onze grote zorg voor het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.