MarktPlaza

Citroën C3 - 1.4i-16V X-TR |PANO|AUTOMAAT|

580x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 185/60 R15
GVW: 1.506 kg
Afmetingen (LxBxH): 385 x 167 x 152 cm
Wielbasis: 246 cm
Acceleratie (0-100): 16,2 s
Topsnelheid: 161 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donkergrijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik in de stad: 7,6 l/100km (1 op 13,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
CO2 uitstoot: 143 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Afstandsbediening voor centrale deurvergrendeling
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun voor
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Dimlichten automatisch
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch glazen panorama-dak
- Halogeen mistlampen
- Lederen stuurwiel
- parkeersensor achter
- Stuur verstelbaar
- Warmtewerende voorruit
Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Houdt u van frisse lucht en van licht dan zit u helemaal goed met het elektrisch bediende panoramadak. Natuurlijk behoren aluminium dakrailing, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Allicht is er in deze auto ook airconditioning. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Dankzij de parkeersensoren achter kunt u met een gerust hart in de kleinste gaatjes inparkeren. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop.
Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.
U bent van harte welkom voor een proefrit of een vrijblijvende offerte. Bij Autocentrum Carstar kunt u er vanuit gaan dat u wegrijdt met een auto die door onze ervaren medewerkers zijn nagekeken. Kijk voor al onze occasions en acties op carstar.nl Ondanks onze grote zorg voor het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.