MarktPlaza

Mini Mini Countryman - 1.6 Cooper S ALL4 Chili |PANO|LEER|

647x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Bandenmaat: 205/55 R17
GVW: 1.830 kg
Afmetingen (LxBxH): 411 x 179 x 156 cm
Wielbasis: 260 cm
Acceleratie (0-100): 8,3 s
Topsnelheid: 205 km/u
Interieurkleur: Beige
Gemiddeld brandstofverbruik: 8,7 l/100km (1 op 11,5)
CO2 uitstoot: 207 g/km
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun achter
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bi-xenon koplampen (+koplampreiniging)
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dakspoiler
- Dimlichten automatisch
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Essential pakket
- Halogeen mistlampen
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 18"
- Luxe lederen bekleding
- Parkeersensor achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Sportonderstel
- Sportstuur
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
- Wis-/was installatie voor koplampen
Met een auto als deze MINI Countryman komt u absoluut goed voor de dag. De uitstekende prestaties van deze auto komen van de viercilinder motor en de automatische transmissie. Verwen uzelf met het lederen interieur in deze auto. Dankzij de stoelverwarming heeft u in deze auto nooit meer last van een koude rug of koude benen. In het donker zorgt de xenonverlichting voor een goed zicht op de weg. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, dakspoiler, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels en armsteun achter.
Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. Het audio-installatiesysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Het luxeniveau in deze MINI is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Extra opties op deze auto zijn: sportstuurwiel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.
In de MINI Countryman heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
U bent van harte welkom voor een proefrit of een vrijblijvende offerte. Bij Autocentrum Carstar kunt u er vanuit gaan dat u wegrijdt met een auto die door onze ervaren medewerkers zijn nagekeken. Kijk voor al onze occasions en acties op carstar.nl Ondanks onze grote zorg voor het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.