MarktPlaza

Opel Astra - 1.6 Turbo Sport |NAVI|PDC|TREKHAAK|

637x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 235/45 R18
GVW: 1.965 kg
Afmetingen (LxBxH): 442 x 181 x 151 cm
Wielbasis: 269 cm
Acceleratie (0-100): 8,5 s
Topsnelheid: 221 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,8 l/100km (1 op 14,7)
Brandstofverbruik in de stad: 8,9 l/100km (1 op 11,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,6 l/100km (1 op 17,9)
CO2 uitstoot: 160 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Halogeen mistlampen
- Hill hold-functie
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 18"
- Lichtmetalen velgen 19"
- Multimedia-voorbereiding
- Radio-CD/MP3 speler
- Sportonderstel
- Sportstuur
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Deze auto nodigt u uit om plaats te nemen achter het sportstuur en onmiddellijk de weg op te gaan. De aandrijving van deze Opel wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. In het interieur domineren de sportstoelen, die er niet alleen stijlvol uitzien, maar die u ook optimaal ondersteunen tijdens de rit. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 19 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
In deze Astra vindt u schakelaars op het stuur om het audiosysteem te bedienen en het navigatiesysteem. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook electronic climate control. Het luxeniveau in deze Opel is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Deze Opel is voorzien van lederen versnellingspook, sportstuurwiel, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer.
Zoals u mag verwachten van deze Opel Astra is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst.
Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.
U bent van harte welkom voor een proefrit of een vrijblijvende offerte. Bij Autocentrum Carstar kunt u er vanuit gaan dat u wegrijdt met een auto die door onze ervaren medewerkers zijn nagekeken. Kijk voor al onze occasions en acties op carstar.nl Ondanks onze grote zorg voor het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.