MarktPlaza

Seat Ibiza ST - 1.2 TDI Style Ecomotive |PDC|CRUISE|1STE-EIGENAAR|

588x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 185/60 R15
GVW: 1.645 kg
Afmetingen (LxBxH): 423 x 169 x 145 cm
Wielbasis: 247 cm
Acceleratie (0-100): 14,6 s
Topsnelheid: 173 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,4 l/100km (1 op 29,4)
Brandstofverbruik in de stad: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,0 l/100km (1 op 33,3)
CO2 uitstoot: 89 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 266 - 280 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Automatisch Sper Differentieel
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitenspiegels inklapbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronisch sperdifferentieel
- Halogeen mistlampen
- Hill hold-functie
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 15"
- Parkeersensor achter
- Radio-CD/MP3 speler
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Versnellingspook
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
- Voorstoelen verwarmd
- Wis-/was installatie voor koplampen
U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Seat Ibiza ST. De aandrijving van deze Seat wordt verzorgd door een driecilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. De lederen bekleding geeft het interieur een rijke en luxe uitstraling. Stoelverwarming hoort ook bij de uitrusting van deze auto. Bij de rijke uitrusting horen ook 15 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
De bediening van het audiosysteem gebeurt met knoppen op het stuur. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Met de hulp van de parkeersensoren kost inparkeren en uitparkeren u geen enkele moeite. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. De uitrusting van deze Seat is met lederen stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter behoorlijk compleet.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?
U bent van harte welkom voor een proefrit of een vrijblijvende offerte. Bij Autocentrum Carstar kunt u er vanuit gaan dat u wegrijdt met een auto die door onze ervaren medewerkers zijn nagekeken. Kijk voor al onze occasions en acties op carstar.nl Ondanks onze grote zorg voor het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.