MarktPlaza

Moderne villa in Calpe (Costa Blanca)-InmoCostaBlancaDreams

473x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Deze unieke en supercomfortabele villa is volledig verbouwd in 2018 door een bekende prestigieuze bouwer uit het gebied, samen hebben ze zorgvuldig geselecteerde premium materialen gebruikt om aan de verwachtingen en fantasieën van de eigenaar te voldoen. Deze villa zit vol met extra's en laat niets te wensen over, het is instap klaar!

De villa ligt in een woonwijk, dicht bij alle voorzieningen die u nodig heeft om een ​​comfortabel leven te leiden, supermarkten liggen op slechts een steenworp afstand, het centrum van Calpe ligt op ongeveer 10 op enkele minuten loopafstand en elke zaterdag kunnen we een wandeling maken naar de zaterdagmarkt van Calpe! Ook is het zoutmeer "Salinas" heel dichtbij en voorziet de "Calpinos" (inwoners van Calpe) van extreem gezonde frisse lucht. Dit maakt Calpe één van de meest interessante plaatsen om te wonen!

Deze villa is milieuvriendelijk omdat we ongeveer 10 zonnepanelen hebben geïnstalleerd, waardoor de villa het hele jaar door extreem lage kosten heeft! Dit is niet het enige waarvan u het hele jaar door kunt genieten; het verwarmde zout water zwembad is een groot pluspunt voor een gezonde leefstijl!

Als we het pand betreden, hebben we een ruime parkeerplaats voor ongeveer 2 grote auto's, vanaf hier kunnen we ofwel de villa betreden of rond de villa lopen om toegang te krijgen tot het zwembad, maar laten we eerst de villa betreden!

Door binnen te komen via de voordeur, vinden we een mooie hal met toegang tot een mooie slaapkamer met een on-suit badkamer, een onafhankelijk kantoor dat kan worden gebruikt als een slaapkamer en de ruime open keuken met alleen de beste apparaten (BOSCH), een hoogwaardig werkblad en een ingebouwde plafondafzuiging. Direct naast de keuken hebben we een grote, goed ingerichte eetzaal met toegang tot een terras om 's avonds laat te dineren met een prachtig uitzicht op de Peñon de Ifach. De woonkamer is een goede plek om te ontspannen met een lekker glaasje wijn, omgeven door ramen met uitzicht op de mooie tuin en het zwembad en toegang tot een klein terras!

De deur in de woonkamer geeft ons toegang tot een mooie badkamer en een grote slaapkamer met inloopkast en toegang tot een mooi terras om te genieten van het ontbijt!

De villa heeft vloerverwarming in elke kamer!

Alles is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers!

Buiten;

De goed onderhouden tuin is een goede plek om te ontspannen en biedt ons veel privacy! De tropische planten en palmbomen geven ons het gevoel in het paradijs te zijn, maar laten we eerlijk zijn ... Dit is een klein paradijs! Elk detail van het huis is verzorgd, zelfs het zwembad is verwarmd en gevuld met zout water! De buitenkeuken heeft een koelkast en een barbecue, wat hebben we nog meer nodig in de zomer?

Mis uw kans niet en neem contact met ons op om uw bezoek te boeken!

info@inmocostablancadreams.com