MarktPlaza

D832 Exclusief Vastgoed in het Hart van het Zwarte Woud: Enorm Veel Potentieel!

55x bekeken
3 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Het object, dat tot nu toe als evenementhuis is gebruikt, ligt rustig en toch centraal in een toeristisch goed bezochte en populaire kleine stad in Midden-Baden. De locatie is goed bereikbaar (treinverbinding of bus elk uur, vijf minuten tot de dichtstbijzijnde hoofdweg, ongeveer 20 minuten tot de dichtstbijzijnde snelweg). De kleine stad beschikt over winkelmogelijkheden, evenals artsenpraktijken en apotheken. Een middelbare school is ter plaatse, een gymnasium ligt op ongeveer 11 km afstand.

Bij het pand hoort een groot perceel met ongeveer 20 parkeerplaatsen, een goed onderhouden tuin en een vijver, evenals een groot terras. De gedeeltelijk onder monumentenzorg staande villa is professioneel en hoogwaardig gerenoveerd, in zeer goede staat en volledig uitgerust.

Het pand beschikt over ongeveer 560 vierkante meter bruikbare ruimte verdeeld over drie etages. De ruime kamers zijn geschikt voor de meest uiteenlopende feesten, vergaderingen en conferenties (lichtrijke wintertuin, stijlvol ingerichte feestzaal en historische gewelvenkelder met zichtbaar gemetselde baksteenmuren). Tot de uitrusting behoren een professionele keuken, ruime toiletfaciliteiten en opslagruimtes.

Op de zolderverdieping bevindt zich een comfortabel ingerichte woning van in totaal 150 vierkante meter, aangevuld met een 15 vierkante meter groot dakterras met prachtig uitzicht.

Het pand kan worden gebruikt als evenementhuis (handelsvergunning aanwezig) of biedt ruimte voor ruime woonmogelijkheden. Het geheel is vrij van leveringscontracten.

Vanwege privacy is de informatie sumier. Bij interesse en meer informatie kunt u contact opnemen met Mike Dijksma op 0637546438 of via email info@ikzoekhetwatverder.nl