MarktPlaza

D825 ITALIE! Prachtig huis met atelier en een heerlijk uitzicht in Lucinasco, 15km van de kust.

281x bekeken
13 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

HUIS MET ATELIER, TUIN EN PANORAMISCH UITZICHT

Dit charmante pand is gelegen in Ligurië, tussen Genua en Sanremo, op slechts 15 km van de zee. Het biedt niet alleen een adembenemend panoramisch uitzicht, maar ook een idyllische omgeving voor ontspanning en natuurgerichte ervaringen. Gebouwd in 1998, is dit huis volledig gemeubileerd en uitgerust met een verscheidenheid aan kunstwerken, waardoor het meteen bewoonbaar is zonder extra inspanning.

De ruime tuinterrassen met een open haard creëren een warme sfeer voor onvergetelijke avonden buiten. Aangebouwd aan het huis is een klein kunstatelier dat ook als logeerkamer kan worden gebruikt. Dit atelier, met douche/toilet, biedt zowel ruimte voor creatieve ontplooiing als comfort voor bezoekers en gasten.

De uitgestrekte tuin is beplant met fruitbomen en verschillende planten zoals druiven, citroenen, amandelen, vijgen, olijven en granaatappels en nodigt uit tot wandelingen en ontspanning. Een bad met houtverwarming, een tuinhuisje voor gereedschap, een verhoogd bed en groene asperges vullen het tuinparadijs aan.

Lucinasco, "De plaats waar het licht geboren is", is een oase van rust en schoonheid. De rustige ligging van het huis biedt veiligheid voor kinderen en huisdieren, terwijl de nabijheid van de kust tal van mogelijkheden biedt voor uitstapjes. Deze woning combineert woongemak met artistieke inspiratie en is een ideale plek voor gezinnen en kunstenaars om samen herinneringen te creëren en ten volle van het leven te genieten. Het is een plek van ontspanning en toevlucht, weg van het lawaai en de drukte van het dagelijks leven.

Het dorp biedt alle nodige voorzieningen voor de dagelijkse behoeften, waaronder een supermarkt, het restaurant "La Locandiera" en de wijnbar "Petricor".

Reageer