MarktPlaza

BMW X3 - xDrive 25i Automaat M-sport - Pano, Navi

251x bekeken
4 jaar geleden geplaatst
Geen afbeelding beschikbaar

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Heerlijke BMW X3 in z’n ultieme LCI gedaante als xDrive 25i met de verbeterde 218pk zescilinder en zestraps automaat. Voorzien van het zeldzame Msportpakket, als exfabrieks demo daarnaast ook van alle overige relevante opties. Met zorg bereden en onderhouden, met een gunstige kilometerstand en derhalve in uitstekende conditie.
UITVOERING, HISTORIE, CONDITIE
Voor modeljaar 2009 voerde BMW nog een keer diverse verbeteringen door aan de eerste generatie van succesnummer X3. Nadat in de eerdere uitgebreide facelift, intern LCI genoemd, onder andere al het onderstel en de besturing waren verbeterd, werd nog wat fijnslijperij gedaan aan oa. het stuurwiel en de knoppen van de navigatiebediening. Ook deze X3 heeft met een eerste toelating eind november 2008 deze upgrades aan boord, wat samen met de onderscheidende uitvoering voor een bijzonder fijn rijdende auto garant staat.
Zeer vermeldenswaard is in dat kader het zeldzame, affabriek geleverde Msportpakket. Naast de mooie, sportiever gevormde en volledig in carrosseriekleur gespoten bumpers en spatbordranden onderscheid deze uitvoering zich ook middels bijvoorbeeld de zwarte hemelbekleding, fijn zittende sportstoelen en het fraaie met Nappaleer beklede Msportstuurwiel.
Van een auto die als eerste gebruiker BMW AG zelf heeft gehad zijn we inmiddels wel gewend dat ook de verdere uitvoering heel mooi compleet is, van het grote glazen Panoramadak via Xenon verlichting, Navigatie Professional met CDwisselaar, Bluetooth en HiFi speakersysteem tot zelfs stoelverwarming voor én achter: het ontbreekt je in deze X3 aan niets.
Op 29 november 2008 tenaamgesteld door BMW AG te München zelf. Bij dergelijk zogenaamde AGautos is het gebruikelijk dat deze na 9 maanden gebruik via de BMW dealers te koop wordt aangeboden om zo aan de eerste particuliere eigenaar te worden verkocht, ingeval van deze X3 in maart 2010. Wij kochten de BMW in van de tweede en laatste particuliere eigenaar.
Kijk op de website www.autovaneerde.nl voor meer informatie en de volledige lijst met alle fabrieksoptiecodes.
AFLEVERCONDITIES
Elke auto wordt voordat deze in ons aanbod wordt opgenomen zorgvuldig geïnspecteerd, eventueel benodigde onderhoudswerkzaamheden voeren we op voorhand uit. Jouw nieuwe rijplezier is bij ons dus direct beschikbaar.
BOVAG 40punten check.
Gegarandeerd correcte kilometerstand.
Geen uitstaande onderhoudswerkzaamheden.
Complete set sleutels en boorddocumentatie.
Rijklaar en in showroomstaat in onze winkel.
Wij rekenen hiervoor géén afleverkosten.
STANDAARD MET GARANTIE
Onze verkoopprijzen zijn inclusief 6 maanden 10dkm huisgarantie. We informeren je graag over onze voorwaarden en de mogelijkheden voor een langere garantieduur, of uitgebreide BOVAG garantie tegen meerprijs.
INRUIL
Je kunt bij ons je oude auto inruilen. Als je het kenteken, de actuele kilometerstand, een beschrijving van eventuele schades en de onderhoudssituatie en liefst enkele foto’s stuurt – geven wij je zo snel mogelijk een inruilindicatie.
FINANCIAL LEASE
Voor een passende financiering ben je bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor deze heerlijke BMW die je als particulier al voor €282,33* per maand rijdt:
Inruil of aanbetaling €10.705,=
Looptijd 48 maanden.
Geen slottermijn.
Meer dan 50 foto’s in hoge resolutie en alle informatie over deze auto vind je op onze website of via de link bij deze advertentie.