MarktPlaza

BMW 3-serie Touring - 325i Automaat xDrive - vol, nieuw

222x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

BMW 325i Touring Automaat xDrive in een zeer uitzonderlijke conditie. Van eerste Duitse eigenaresse, krankzinnig lage kilometerstand en desondanks liefst 8 stempels voor inspectie en onderhoud bij de leverende BMW dealer. Kraakhelder Titanzilver metallic over een tonsurton grijs leren interieur met mooie opties als het Panoramadak, elektrische stoelverstelling met Memory, Comfort Access keylessentry systeem en uiteraard Navigatie Professional en Xenonverlichting.
UITVOERING, HISTORIE, CONDITIE
De dame die in de zomer van 2006 de bestelling voor deze 325i bevestigde wist ofwel heel goed wat ze deed, of is uitzonderlijk goed geadviseerd.
Om te beginnen met de heerlijk eigenwijze combinatie van het frisse Titanzilver over het 1 tint donkerder grijs leren interieur. De geselecteerde lichtgekleurde houten lijsten lijken op voorhand misschien te detoneren, ze doen in het echt denken aan het mooie oude salontafeltje dat bij je oma op de marmeren plavuizen stond. Een frivole en juist vanwege de verder zeer stemmige kleurcombinatie toegestane uitspatting.
Wie, en belangrijker waarom koop je een dergelijke auto om er vervolgens zó weinig mee te rijden? Helaas vertelt het verhaal dat niet. Als we onze fantasie laten gaan komen we bijvoorbeeld op een twee of driejaarlijkse rit naar het eigen vakantiehuis in Oostenrijk. Zomerdag comfortabel met het Panoramadak open, in de winter met de actieve veiligheid van het xDrive vierwielaandrijvingssysteem. En natuurlijk altijd met die soevereine zescilinder onder de kap.
Extra leuk gezien het voorgaande is dat er niet is afgezien van destijds zeer vooruitstrevende extra’s als het meest uitgebreide iDrive navigatie systeem, het verlichtingspakket met LED’s in de handgrepen, elektrisch inklapbare spiegels en zelfs de geïntegreerde garagedeur opener in de binnenspiegel.
Voor meer informatie zoals de volledige lijst met fabrieksoptiecodes verwijzen we je graag naar de website: www.autovaneerde.nl
AFLEVERCONDITIES
Elke auto wordt voordat deze in ons aanbod wordt opgenomen zorgvuldig geïnspecteerd, eventueel benodigde onderhoudswerkzaamheden voeren we op voorhand uit. Jouw nieuwe rijplezier is bij ons dus direct beschikbaar.
BOVAG 40punten check.
Gegarandeerd correcte kilometerstand.
Geen uitstaande onderhoudswerkzaamheden.
Complete set sleutels en boorddocumentatie.
Rijklaar en in showroomstaat in onze winkel.
Wij rekenen hiervoor géén afleverkosten.
STANDAARD MET GARANTIE
Onze verkoopprijzen zijn inclusief 6 maanden 10dkm huisgarantie. We informeren je graag over onze voorwaarden en de mogelijkheden voor een langere garantieduur, of uitgebreide BOVAG garantie tegen meerprijs.
INRUIL
Je kunt bij ons je oude auto inruilen. Als je het kenteken, de actuele kilometerstand, een beschrijving van eventuele schades en de onderhoudssituatie en liefst enkele foto’s stuurt – geven wij je zo snel mogelijk een inruilindicatie.
FINANCIAL LEASE
Voor een passende financiering ben je bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor deze heerlijke BMW die je als particulier al voor €282,33* per maand rijdt:
Inruil of aanbetaling €5.705,=
Looptijd 48 maanden.
Geen slottermijn.
Meer dan 50 foto’s in hoge resolutie en alle informatie over deze auto vind je op onze website of via de link bij deze advertentie.