MarktPlaza

BMW 5-serie Touring - 530i Automaat - M-sport xDrive

250x bekeken
4 jaar geleden geplaatst
Geen afbeelding beschikbaar

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Onberispelijke BMW 5 Serie Touring met de krachtigste zescilinder, affabriek Msportpakket en xDrive vierwielaandrijving. Onweerstaanbaar aantrekkelijk en bovendien in rap tempo lastiger te vinden samenspel van kleuren, opties en conditie.
UITVOERING, HISTORIE, CONDITIE
Nog altijd is het voor veel liefhebbers het perfecte plaatje: BMW’s grote Touring biedt meer dan voldoende ruimte en functionaliteit om het hele gezin tevreden te stellen, voorzie ‘m echter van een moddervette zesinlijn, een fijn onderstel inclusief kloeke wielen en een paar goede stoelen en je hebt een auto waarmee je ook als liefhebber van rijplezier in elke situatie uitstekend uit de voeten kunt.
Extra leuk is dat deze 530i als in Nederland niet nieuw geleverde Sports Edition is voorzien van 337 Msportpakket aangevuld met kleine details in de vorm van andere instaplijsten en een contrasterende bies om de matten. Het fijne gevoel iets bijzonders te bezitten begint zodoende al op moment dat je het portier opentrekt :).
Dat speciale gevoel blijft overigens volledig in stand als je het portier na het instappen weer dichttrekt, al is het maar vanwege de zeldzame SoftClose optie. Met zaken als een elektrische achterklep, keyless entry, uiteraard het Panoramadak en een in opdracht van de 1e eigenaar ingebouwde originele Standkachel is deze 530i gewoon uitermate compleet uitgevoerd.
Op 25 november 2009 als voorraadauto door BMW dealer Denzel na de inbouw van een originele Standkachel een een in Berlijn gevestigde ITonderneming geleverd voor een medewerker van hun Oostenrijkse vestiging. Na een ruime 3 jaar met pakweg 75dkm verkocht aan de tweede en laatste, particuliere, eigenaar van wie wij de auto inkochten. Het onderhoud werd altijd bij officiële BMW dealers uitgevoerd.
Voor meer informatie zoals de volledige lijst met fabrieksoptiecodes verwijzen we je graag naar de website: www.autovaneerde.nl
AFLEVERCONDITIES
Elke auto wordt voordat deze in ons aanbod wordt opgenomen zorgvuldig geïnspecteerd, eventueel benodigde onderhoudswerkzaamheden voeren we op voorhand uit. Jouw nieuwe rijplezier is bij ons dus direct beschikbaar.
BOVAG 40punten check.
Gegarandeerd correcte kilometerstand.
Geen uitstaande onderhoudswerkzaamheden.
Complete set sleutels en boorddocumentatie.
Rijklaar en in showroomstaat in onze winkel.
Wij rekenen hiervoor géén afleverkosten.
STANDAARD MET GARANTIE
Onze verkoopprijzen zijn inclusief 6 maanden 10dkm huisgarantie. We informeren je graag over onze voorwaarden en de mogelijkheden voor een langere garantieduur, of uitgebreide BOVAG garantie tegen meerprijs.
INRUIL
Je kunt bij ons je oude auto inruilen. Als je het kenteken, de actuele kilometerstand, een beschrijving van eventuele schades en de onderhoudssituatie en liefst enkele foto’s stuurt – geven wij je zo snel mogelijk een inruilindicatie.
FINANCIAL LEASE
Voor een passende financiering ben je bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor deze heerlijke BMW die je als particulier al voor €282,33* per maand rijdt:
Inruil of aanbetaling €5.705,=
Looptijd 48 maanden.
Geen slottermijn.
Meer dan 50 foto’s in hoge resolutie en alle informatie over deze auto vind je op onze website of via de link bij deze advertentie.