MarktPlaza

BMW X3 - 3.0i Automaat - M-sport, vol, top

800x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Smetteloze X3 met de beresterke 231pk zescilinder, heerlijke kleurcombinatie, affabriek Msportpakket en praktisch alle leverbare opties. Uitstekende eigenaren en onderhoudshistorie en derhalve zowel technisch als cosmetisch in een zeer uitzonderlijke topconditie. De beste op de markt
UITVOERING, HISTORIE, CONDITIE
Na het enorme succes van de X5 introductie enkele jaren daarvoor, werd de X3 door BMW in de markt gezet als het sportievere alternatief. Een multifunctionele sportwagen met vijf zitplaatsen en ruimte voor al je hobbyuitrusting, iets wat oa. werd onderstreept door het gebruik van dezelfde klokkenwinkel als in de Z4.
Die claim maakt dit exemplaar uit de late zomer van 2006 meer dan waar. De volledig in kleur gespoten spatbordranden van het affabriek Msportpakket geven de X3 een minder utilitaire uitstraling, de sportiever gesneden bumpers en dorpels zorgen voor een nog dynamischer beeld.
Dat deze BMW zijn leven begonnen is als demonstratiewagen van de fabriek is goed te zien aan de overige uitvoering. Niet alleen is de combinatie van het 475 Saphierzwart metallic met de 760 Hoogglans zwarte raamlijsten en 761 Getint glas over het Terracotta leer met de fraaie, donker houten sierlijsten heel goed gekozen, ook zijn zo’n beetje alle leverbare extra’s geselecteerd. Van de warmtewerende voorruit via de elektrische stoelverstelling met Memory naar het Panoramadak, Navigatie Professional met HiFi speakersysteem tot elektrisch inklapbare spiegels. We komen ze zelden zo mooi compleet tegen.
Eind september 2006 door BMW AG in München zelf in gebruik genomen, reeds in oktober 2007 met slechts 19dkm door de BMW dealer in Nederland verkocht aan de eerste particuliere eigenaars. Dit stel op leeftijd heeft vervolgens liefst 11 jaar van de zescilinder genoten. Het onderhoud lieten zij onderwijl trouw bij de leverende dealer Jac van Dael in Stamproy uitvoeren.
Kijk op www.autovaneerde.nl voor meer dan 50 foto’s in hoge resolutie en de volledige lijst met fabrieksoptiecodes.
KWALITEIT
AUTO van Eerde speurt in Nederland en enkele andere landen in WestEuropa naar bijzondere BMWs van de hoogste kwaliteit. Alleen exemplaren met de mooiste uitvoering, beste conditie en heldere historie komen voor onze selectie in aanmerking.
Ongevalvrije carrosserie.
Gegarandeerde kilometerstand.
Complete boorddocumentatie met onderhoudshistorie.
AFLEVERCONDITIES
Altijd voordat een auto in ons aanbod wordt opgenomen, wordt deze grondig geïnspecteerd. Alleen als we zeker zijn van de kwaliteit komt een auto in onze winkel te staan, eventueel benodigd onderhoud voeren we op voorhand uit. Onze auto’s zijn dus per direct leverbaar.
BOVAG 40punten inspectie vooraf.
Tenminste 6 maanden of 10dkm regulier onderhoud inclusief.
Tenminste 6 maanden APK inclusief.
Rijklaar en in showroomstaat in onze winkel.
Wij rekenen hiervoor géén afleverkosten.
AFTERSALES
Onze prijzen zijn 6 maanden 10dkm huisgarantie inclusief. Vinden wij niet meer dan normaal.
INRUIL
Je kunt bij ons je oude auto inruilen, ook wanneer het geen BMW is. Als je ons het kenteken, de actuele kilometerstand, een beschrijving van eventuele schades, de onderhoudssituatie en liefst enkele foto’s stuurt – geven wij je een inruilindicatie.
FINANCIAL LEASE
Voor een passende financiering ben je bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor deze heerlijke BMW die je als particulier al voor €282,33* per maand rijdt:
Inruil of aanbetaling €13.705,=
Looptijd 48 maanden.
Geen slottermijn.
Meer dan 50 foto’s in hoge resolutie en alle informatie over deze auto vind je verder op onze website via de link bij deze advertentie.