MarktPlaza

BMW 1-serie - 130i M-sport - 1 eigenaresse, BTW

258x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

BMW 130i in het begeerlijke, exclusief icm. het Msportpakket verkrijgbare Le Mans blauw. De afgelopen 13 jaar in bezit van de eerste eigenaresse geboren 1956, volledig onderhouden bij de leverende BMW dealer in het Zwitserse Visp.
UITVOERING, HISTORIE, CONDITIE
De cultstatus van de eerste generatie 1 Serie voorzien van de atmosferische zescilinder staat inmiddels als een huis. Exemplaren zoals deze met de juiste specs en “jahreswagen” conditie zijn steeds beperkter beschikbaar en hebben zich de afgelopen jaren als zeer waardevast bewezen. Helemaal bijzonder is in dat kader dat uit de aankoopprijs van deze auto voor ondernemers nog ruim €3400,= aan BTW te verrekenen valt.
In het op deze auto geselecteerde Mpakket zitten natuurlijk alle musthave opties voor maximaal rijplezier: Sportstoelen, het verlaagde Monderstel en het lekker dikke Mstuurwiel bijvoorbeeld. Gelukkig ontbreekt ook de xenon verlichting op deze 130i niet, net als leuke extra’s in de vorm van getint glas, elektrisch inklapbare spiegels, affabriek Bluetooth en Comfort Access keylessentry systeem.
Aan de eerste eigenaresse, een in 1956 geboren makelaar, afgeleverd op 10 januari 2006 door BMW dealer ACW in Visp, Zwitserland. De daaropvolgende 13 jaar slechts zeer spaarzaam bereden, uitsluitend onderhouden bij de leverende dealer en daar weer ingeruild waarna wij de BMW aankochten.
Voor meer informatie zoals de volledige lijst met fabrieksoptiecodes verwijzen we je graag naar de website: www.autovaneerde.nl
AFLEVERCONDITIES
Elke auto wordt voordat deze in ons aanbod wordt opgenomen zorgvuldig geïnspecteerd, eventueel benodigde onderhoudswerkzaamheden voeren we op voorhand uit. Jouw nieuwe rijplezier is bij ons dus direct beschikbaar.
BOVAG 40punten check.
Gegarandeerd correcte kilometerstand.
Geen uitstaande onderhoudswerkzaamheden.
Complete set sleutels en boorddocumentatie.
Rijklaar en in showroomstaat in onze winkel.
Wij rekenen hiervoor géén afleverkosten.
STANDAARD MET GARANTIE
Onze verkoopprijzen zijn inclusief 6 maanden 10dkm huisgarantie. We informeren je graag over onze voorwaarden en de mogelijkheden voor een langere garantieduur, of uitgebreide BOVAG garantie tegen meerprijs.
INRUIL
Je kunt bij ons je oude auto inruilen. Als je het kenteken, de actuele kilometerstand, een beschrijving van eventuele schades en de onderhoudssituatie en liefst enkele foto’s stuurt – geven wij je zo snel mogelijk een inruilindicatie.
FINANCIAL LEASE
Voor een passende financiering ben je bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor deze heerlijke BMW die je als particulier al voor €282,33* per maand rijdt:
Inruil of aanbetaling €8.705,=
Looptijd 48 maanden.
Geen slottermijn.
Meer dan 50 foto’s in hoge resolutie en alle informatie over deze auto vind je op onze website of via de link bij deze advertentie.