MarktPlaza

BMW 1-serie - 130i M-sport, alle opties, verzamelaarskwaliteit

747x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

BMW 130i in verzamelwaardige topconditie. De carrosserie volledig in de fabriekslak, volkomen ongeschonden interieur en kraakheldere instrumenten. Bovendien uitzonderlijk dik uitgevoerd, met oa. het affabriek Msportpakket, glazen schuifkanteldak, HiFi speakersysteem, elektrische stoelverstelling met Memory, Comfort Access keyless entrysysteem en zelfs de unieke Active Front Steering. Met 96dkm gereden een auto die ondanks zijn leeftijd in alle aspecten “jahreswagen” atmosfeer uitstraalt.
UITVOERING, HISTORIE, CONDITIE
Wanneer je een bedrijf runt dat zich specialiseert in de verkoop van bijzondere BMWs ligt het voor de hand dat je dagelijks de kans krijgt te rijden in het allerfijnste en mooiste dat München ons gegeven heeft. Toch is het elke keer dat ik plaats mag nemen achter het stuur van een goed gespecificeerde en bewaard gebleven 130i weer een revelatie: dit is de recente BMW waarbij alles klopt.
De perfecte zitpositie en ergonomie, het handzame gevoel dat de compacte afmetingen je geven. Het briljante uitlaatgeluid, precies goed van toon en hoeveelheid. De niet aflatende voortstuwingsdrang van de atmosferische 3 liter. Je hebt écht niet meer nodig. En het sturen? Dat is een sensatie. Transparant en zo communicatief dat je binnen no time de licht onderstuurde eerste grenzen durft op te zoeken.
Zelfs de allerkaalste 130i doet het al voor ons, we halen echter zeker de neus niet op voor het aanvullend genoegen van een knetterdik exemplaar. In dat kader kunnen we stellen hier met een zeer bijzondere te maken te hebben, zelden zagen we zo’n complete optielijst.
De eerste tenaamstelling van deze 130i vermeldt een bijzonder adres: Petuelring 130 in München, het vestigingsadres van BMW AG. Zoals te doen gebruikelijk bij de eigen auto’s van de fabriek werd de auto na 9 maanden aan een volgende eigenaar gegund, in dit geval een dame die er vervolgens liefst 8 jaar lang van genoot voordat de auto in 2015 met nog geen 55dkm door Premium Classics naar Nederland werd gehaald.
Leuk is verder dat precies deze auto een hoofdrol speelt in de BMW 130i aankoopadvies video die AutoBlog eind vorig jaar maakte.
Voor verdere informatie zoals de volledige lijst met fabrieksoptiecodes verwijzen we je graag naar de website: www.autovaneerde.nl
AFLEVERCONDITIES
Elke auto wordt voordat deze in ons aanbod wordt opgenomen zorgvuldig geïnspecteerd, eventueel benodigde onderhoudswerkzaamheden voeren we op voorhand uit. Jouw nieuwe rijplezier is bij ons dus direct beschikbaar.
BOVAG 40punten check.
Gegarandeerd correcte kilometerstand.
Geen uitstaande onderhoudswerkzaamheden.
Complete set sleutels en boorddocumentatie.
Rijklaar en in showroomstaat in onze winkel.
Wij rekenen hiervoor géén afleverkosten.
STANDAARD MET GARANTIE
Onze verkoopprijzen zijn inclusief 6 maanden 10dkm huisgarantie. We informeren je graag over onze voorwaarden en de mogelijkheden voor een langere garantieduur, of uitgebreide BOVAG garantie tegen meerprijs.
INRUIL
Je kunt bij ons je oude auto inruilen. Als je het kenteken, de actuele kilometerstand, een beschrijving van eventuele schades en de onderhoudssituatie en liefst enkele foto’s stuurt – geven wij je zo snel mogelijk een inruilindicatie.
FINANCIAL LEASE
Voor een passende financiering ben je bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor deze heerlijke BMW die je als particulier al voor €282,33* per maand rijdt:
Inruil of aanbetaling €7.705,=
Looptijd 48 maanden.
Geen slottermijn.
Meer dan 50 foto’s in hoge resolutie en alle informatie over deze auto vind je op onze website of via de link bij deze advertentie.