MarktPlaza

Abarth 500 - Cabrio Italia ex. 1 van 150

824x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jun 2011 - jul 2012
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 206 Nm
GVW: 1.430 kg
Afmetingen (LxBxH): 366 x 163 x 149 cm
Wielbasis: 230 cm
Acceleratie (0-100): 7,6 s
Topsnelheid: 209 km/u
Interieurkleur: Bruin
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,5 l/100km (1 op 15,4)
Brandstofverbruik in de stad: 8,5 l/100km (1 op 11,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,4 l/100km (1 op 18,5)
CO2 uitstoot: 155 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Algemene staat: zeer goed
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Garantie: ik verkoop deze auto in opdracht van de eigenaar. Zodoende wordt de auto standaard afgeleverd zonder garantie. Uiteraard is het mogelijk om garantie af te sluiten op deze auto. Ik informeer u graag over de mogelijkheden.
Motorrijtuigenbelasting: € 95 - 106 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Esse-esse pakket
- Interscope hifi set incl sub-woofer
- Achterspoiler
- Afdekhoes
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-installatie
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bi-xenon koplampen
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrisch bedienbare kap
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Koplampreiniging
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- Mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Niet in gerookt
- Open dak
- Side-skirts
- Sport uitlaat
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Vermogenstoename 19 kw
- Windscherm
Verwacht: Abarth 500 C Cabrio Italia Azzurro Italia ex. 1 van 150
Het is 17 maart 2011 als verenigd Italië een vreugdedans doet. Nog gezelliger wordt het een half jaar later: het land van de pizza’s, pasta’s, mode en mooie auto’s verblijdt de wereld met de introductie van de gelimiteerde Abarth 500 C Cabrio Italia!
Het ene moment wordt er gefeest met een zee van bloemen, vervolgens wordt er een auto gedoopt in de kleur van de zee. Toeval? Nope! De 500 Cabrio Italia is namelijk niets meer, maar ook zeker niets minder dan een fraai eerbetoon aan 150 jaar verenigd Italië. Een reden om er slechts 150 van te maken, waarvan 2 voor NL bestemd waren. En enkele meer voor Duitsland.
Historie
Eind 2011 reed dit compacte, snaarstrak uitziende (en rijdende!) kanon zijn eerste meters bij onze oosterburen. In eerste instantie op naam van de leverende dealer, vanaf september 2013 uit naam van zijn eerste ‘echte’ eigenaar. Nu is hij in Nederland en vind ik het moeilijk om dit losbandige feestnummer los te laten, zo leuk is ie! Op het asfalt is dat ‘loslaten’ overigens geen probleem met 160 pk en 230 Nm koppel. Maar als de kleine dondersteen onder het bewind van zijn volgende eigenaar een béétje hier in de buurt kan blijven, graag!
Design
Abarth staat erom bekend om van de meest aaibare auto’s heuse racemonsters te maken. Dankzij vuistdikke uitlaten, stoere velgen, aangedikte bumpers en spoilers heeft de 500 C óók de uiterlijke kenmerken van een hothatch. Voor extra vuurwerk zorgt deze gelimiteerde editie, uitgerust met een diep donkerblauw Azzurro Italia 150 lakwerk, 10-spaaks velgen in maatje 17 inch en daarachter gele remklauwen. Een nogal chique combi voor een Abarth, maar mij hoor je niet klagen!
En het blijft allerminst bij looks alleen. Lichtgewicht Sabelt kuipstoelen brengen 10 kg minder op de weegschaal voor een (nog) betere performance. Ze worden vergezeld door diverse carbon accenten. Een Climate Control moet voorkomen dat het al te heet wordt aan boord van de Italiaanse bom. Natuurlijk kun je ook het cabrio dak - in drie standen - openen. Zo je wilt! Verder zijn noemenswaardig: het navigatiesysteem, de Tramontano tassenset, Azzurro 150 zonnebril en natuurlijk de logo’s met Italiaanse driekleur.
Techniek
Sprinten van 0-100 km/h doet de van IHI turbocharger voorziene 4-pitter binnen 7,6 seconden. De topsnelheid in rechte lijn ligt op 209 km/h, maar veel interessanter is wat er in de bochten gebeurt: Abarth’s Torque Transfer Control (TTC) zorgt voor maximale power naar het wiel met de meeste grip. De optionele Record Monza uitlaat zet klinkende prestaties om in een nóg brutere sound. Tot slot zijn inbegrepen de onderhoudsfacturen, Abarth afdekhoes en gereedschapsset. Hoe gereed ben jij voor de 500 Cabrio Italia?
Algemeen
Extra's: letterlijk full-options uitgevoerd. Daarnaast: originele Tramontano tassenset, Azzurro 150 zonnebril, aluminium tankdop, gereedschapsset, Abarth afdekhoes en Record Monza uitlaat
Aandachtspunten: geen bekend
Inruil: bespreekbaar
Keuring: elke keuring en/ of test toegestaan
Volledige onderhoudshistorie aanwezig
Heeft deze auto uw interesse gewekt? Ik nodig u uit om haar snel te komen bewonderen in het mooie Cruquius. Ik zorg dat de auto klaar staat voor bezichtiging en eventueel een proefrit om nooit meer te vergeten.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op! Ik ben telefonisch te bereiken op +316 14 67 25 94 of per email via: jeroen@vehikel.com
// IK WERK OP AFSPRAAK. BELT U EVEN VOORDAT U KOMT? //
Met hartelijke groet,
Jeroen Gilles
Vehikel.com