[2007] Materiaalkunde voor Technici, Budinski, Acad.Se…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 190x bekeken
  • Datum geplaatst 7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
N.O.T.K.

Omschrijving

[2007] Materiaalkunde voor Technici, Budinski, Acad.Service
Materiaalkunde voor Technici,
door K. en M. Budinski/ inhoudelijk bewerkten vertaald uit het Engels door
M. Kooijman en M. Pallada, uitgave 3 e volledig herziene druk , 5 e oplage mrt 2007 Academic Service / Sdu Uitgevers Den Haag (c) 1996-2006,
isbn 9039520976. Oorspronkelijke titel; 'Engineering Materials; Properties and Selection' 7th Ed., Publ. by Pearson Education Inc.
Afmeting hb ca 24,5 x 18cm, 882ppag, gebonden hardcover, geillustreerd met vele zwartwit foto's, figuren, overzichten, tabellen en grafieken.
In het voorwoord wordt als doel van dit boek aangegeven vooral te zijn geschreven voor technici in het algemeen, tekenaars, ontwerpers en ingenieurs, dus gebruikers van technische materialen- geen materiaalwetenschappers. Feitelijke informatie te verschaffen die nodig is om op een verantwoorde wijze materialen te kunnen kiezen met kennis van beperkingen van materialen, van de relaties met fabricagemethoden en van de wijze waarop een materiaal in ontwerpspecificaties vastgelegd moet worden. Integrale materiaalkeuze dus.
De inhoud:De structuur van materialen, Materiaaleigenschappen en materiaal-keuze, Materiaalkeuze en modellen, Grondslagen van de kunststoftechnologie, Materiaalkeuze van technische kunststoffen, Polymeermatrixcomposieten, Technische toepassingen van keramische materialen, Metaallegeringen en hun ontstaan, Warmtebehandelingen van metalen, Oppervlakteharden en selectief harden van staalsoorten, Koolstofstalen en gelegeerde staalsoorten, Gereed-schapsstaalsoorten, Corrosie, Roestvaste staalsoorten, Gieterijtechnologie en poedermetallurgie, Koper en Cu-rlegeringen, Aluminium en Al-legeringen, Nikkel/ zink/ titaan/ magnesium en hittebestendige metalen, Materiaalopper-vlaktebehandelingen, Het materiaalkeuzeproces, Schadeprevantie, Tribologie, Appendix:
A/ Eigenschappen van materialen,
B/ Vergelijkingstabellen,
C/ Materiaalkeuze en modellen,
D/ Materiaalkundige woordenlijst Engels> Nederlands,
E/ Verdere literatuur voor zelfstudie, Index.
Boek in nagenoeg nieuwstaat.
Verpak&verzendkosten in NL 7,50


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.