MarktPlaza

[2007] Digitale muziek en geluidsbewerking, Middleton, Libre

167x bekeken
11 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

[2007] Digitale muziek en geluidsbewerking, Middleton, Librero
Digitale muziek en geluidsbewerking, door C. Middleton, uitgave © 2007 Librero Kerkdriel (1 e druk NL ed. 2007), isbn 9789057648625. Oorspronkelijke titel Digital Music and Audio © 2006 Rotovision SA, vertaling A. Moss-de Boer. Afmeting ca hb 24,5 x 19cm, 174 ppag. paperback softcover geplastificeerd. Gedrukt op luxe papier en rijk geïllustreerd met tekstondersteuning en fotomateriaal in kleur , opmaak ElixyzDTP Groningen .
Dit boek is het ultieme handboek voor de moderne musicus of producer, met uitleg over alle belangrijke technieken en veel tips voor het opnemen, mixen, remixen, en masteren van muziek en geluid op uw PC of Mac.
Maar ook het publiceren van muziek en geluid op websites, het maken van podcasts en radioprogramma’s op het internet, het opnemen van muziek en geluid voor video’s, Flash animaties en films en het componerenen mixen van muziek op Smartphones.
De inzet van dit boek is een creative inleiding te zijn in een aantal tools en technologieën die typerend zijn voor het enorme aanbod dat er momenteel is. Belangrijker is, dat dit boek laat zien hoe muziek en geluid in verschillende media worden gebruikt. Het boek verschaft de technische do’s and don’ts, inspirerende ideeën en creative tips en trucs. Ook bevat het boek veel extra informatie die belangrijk kan zijn voor de productie en de bescherming van en verkoopbaar eindproduct.
De inhoud: Inleiding, Alles over geluid, De computer in de studio, Terminologie, De studio in de computer, De omgeving opnemen, Mixdown, Audio en mobiliteit op internet, Audio voor video en film, Aanvullende woordenlijst, Website en bronnen, register.
Ex-Bieb-Boek in bijzonder goede/mooie conditie,
nagenoeg nieuw, heeft enige registratie-stempels
Verpak-&Verzendkosten in NL 5,00