[1999] Quiltnieuws, herfst en winternummer, Ned. Quilt…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 47x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
N.O.T.K.

Omschrijving


2 exemplaren Quiltnieuws nrs. 61 en 62, herfst en winternummer, sept. en dec. 1999,

periodiek verschijnt 4x /jaar als "Het verenigingsblad van het Nederlandse Quiltersgilde".
Kenmerken; afmeting hxb ca. 29,5 x 21cm, resp. 51 en 59 p.p., tijdschrift geniet, geïllustreerd met vele foto's in kleur, tekeningen en quilt-informatie, advertenties en vereningingsnieuws.


De inhoud Nr. 61: Van de voorzitter, Van de redactie, Watercolour, Tips, Portret: Leslie Gabriëlse, Brieven van leden, Materialen onder de loep, Inspiratie, Patchwork voor kinderen, Tentoonstellingsagenda, Bibliotheek, Wie-wat-waar-hoe, Snippertjes, Uit de regio, Mysteriequilt, Gezien in de Regio, Achter de schermen, Tentoonstelling van Miniquilts, European Quilt Assocation, Anders gefotografeerd, Quilts toen... en nu, Uit het bestuur, Bestuur, Info tentoonstellingen


De inhoud Nr. 62: Van de voorzitter, Van de redactie, Een millennium quilten in Europa, Tips voor quilters, Portret: Mariet Soethout, Inspiratie, Materialen onder de loep, Achter de schermen, Brieven van leden, Een 'Rembrandt'onder de quilts, Brieven van leden, Patchwork voor kinderen, Tentoonstellingsagenda, Bibliotheek, Wie-wat-waar-hoe/snippertjes, Uit de regio, Resultaat Kerstmysterie, Gezien in de Regio, Verslag alg. tentoonstelling, Anders gefotografeerd, Quilts toen... Quilts nu..., European Quilt Assocation, Uit het bestuur, Bestuur, Info tentoonstellingen/Aankondigingen weekend.


Tijdschriften in zeer goede conditie,
Verpak-&verzendkosten binnen NL € 5,00


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.