[1992] AD-/DA-omzetters, Elektuur (1992),

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 108x bekeken
  • Datum geplaatst 8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
N.O.T.K.

Omschrijving

AD-/DA-omzetters, Elektuur (1992),
AD-/DA-omzetters, basiskennis, experimenten, toepassingen door G. Peltz. Uitgave Elektuur B.V. (c1992) jan. 1992, 1 e druk. Paperback afm.ca 23,5 x 17cm, aantal pag. ca 281. ISBN 90 5381 014 5, NUGI 832.
In dit boek wordt de werking uiteengezet van de diverse typen omzetters. Omzetters voor stroom en spanning maar ook voor mechanische- en elektrische-grootheden ( hoeken, toerental, afstand, weerstand capaciteit, frequentie).De omzetmethodes worden geïl;lustreerd met voorbeelden van industrieel toegepaste omzetters of periferiechips. Uiteengezet wordt verder de serieël-parallel- en parallel-seriëel-omzetting die gebruikt wordt voor dataverkeer over grote afstand of aanpassing op een computer-interface. Aan de hand van experimentele schakelingen wordt de theorie verder uitgediept en wordt de lezer ook vertrouwd gemaakt met de praktijk waarbij ook de omzetters met enkele BASIC-programma’s kunnen samenwerken met een computer.
Tenslotte worden praktische en geteste schakelingen beschreven die voor nabouw geschikt zijn.
Het boek is ingedeeld in 3 hoofdgroepen t.w.; 1/ Werking en toepassing vabn A/D-D/A-omzetters, 2/ Experimenteerschakelingen, 3/ Schakelingen.
Boek in nagenoeg nieuwstaat
Verpak-&Verzendkosten in NL 5,00


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.