[1990] [b] Printen… maak ze zelf!, Schramm, Elektuur

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 151x bekeken
  • Datum geplaatst 7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
N.O.T.K.

Omschrijving

[1990] [b] Printen… maak ze zelf!, Schramm, Elektuur
Printen maak ze zelf!, door M. Schramm, uitgave © 1990 Elektuur BV, 1 e druk sept. 1990, isbn 9070160927. Afmeting ca hb 21 x 14cm, aantal pag. ca 224, Paperback softcover, geplastificeerd,
Een handleiding voor het zelf produceren van printen en eventuele zelfbouw van apparaten daarvoor. Het boek bevat 13 hoofdstukken.
De inhoud: Voorwoord, Inleiding, Het ontwerp van een enkelzijdige print, Dubbelzijdige printen, Vervaardiging van de layout, Vervaardiging van de printfilm, Belichten en etsen van de print, Zeefdruk, De komponentenopstelling, Zelfbouw van een ammoniak-ontwikkelkast, Zelfbouw van een lichttafel en een UV-belichtingsapparaat, Zelfbouw-schuimetsmachine, Tekensjabloon voor layouts en printfilms. Aanhangsel: Layoutgegevens komponenten, Belichtingstabel, Stroombelastbaarheid/ Isolatie-afstand/ Weerstand van printbanen, Omrekentabel Gr.Baumé naar dichtheid ( gr/cm3) / Dichtheid natronloog/ Zoutzuur/ Ammonia/ Omrekening GrF>GrC, Akkuzuur, Mengregels voor het verdunnen van oplossingen, Info Klein Chemisch Afval, Etiketten.
Ex-Bieb-Boek in redelijk tot goede conditie,
heeft enige registratie-stempels.
Verpak-&Verzendkosten in NL 5,00


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.