[1989] Werken met dBase talen, Drop(c)1986, GWBoeken

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 94x bekeken
  • Datum geplaatst 8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
N.O.T.K.

Omschrijving

1989] Werken met dBase talen, Drop(c)1986, GWBoeken
Werken met dBase talen,
Programmeren met dBaseIII en IV / Foxbase+ / dBXL / Quicksilver / dBFast en Clipper, door R. Drop ©1986, isbn 9069830175
uitgave GWBoeken bvba, Brussel, 1 e druk juni 1989,
afm. ca hb 24 x 18 cm, 447+1 ppag., paperback softcover,
Dit boek is te zien als een instructieboek en naslagwerk en niet als een leerboek. De opzet ervan is meer inzicht te verschaffen in een aantal aspecten van de dBase-talen die veelal onderbelicht worden maar belangrijk zijn om tot betere systemen te geraken door betere programmatuur. Enige kennis van programmeren is vereist, het boek is geschikt voor de middengroep en de meer ervaren programmeurs.
Het boek bevat: Colofoon, Voorwoord, Inleiding, Inhoudsopgave, 11 hoofdstukken met 116 paragrafen, Literatuurlijst en Register.
De inhoud: Inleiding/ Verantwoording/ Wat betekent ‘dBASE-code’/ De opzet van het boek/ Wenken voor de lezer/ Het belang van DOS, Opmerkingen over commando’s en functies, Gestructureerd programmeren, Bijzondere onderwerpen, Interpreter of Compiler, Hulpmiddelen bij het programmeren, Vergelijking van de dBASE-talen, Het opzetten van databasesystemen, Tips en trucs (I) en (II), Verdere ontwikkelingen.
Boek in nagenoeg nieuwstaat.
Verpak-& verzendkosten in NL 7,50


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.