MarktPlaza

[1989] Handboek Satelliet-ontvangst, Foreman, De Muiderkring

219x bekeken
12 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

[1989] Handboek Satelliet-ontvangst, Foreman, De Muiderkring
Handboek Satelliet-ontvangst, door L. Foreman (PAOVT), Uitgave De Muiderkring BV Weesp, 1 e druk 1989, 23 x 16 cm, 199 pag., rijk geïllustreerd met tekeningen en foto’s, paperback ingenaaid softcover, isbn 90 6082 298 6.
Doel van dit boek de mogelijkheden toelichten voor voor een eigen constructie maar ook die van een industriële productie voor satelliet-TV techniek. In het boek een vrijwel volledig overzicht van het brede spectrum aan afwijkende aardse-TV technieken. Een boek voor de professional en de amateur die zich in deze nieuwe materie wil bekwamen.
Het boek is opgedeeld in 2 delen samen 22 hoofdstukken, bevat een voorwoord en diverse aanhangsels.
Deel 1: Grondbeginselen van Satelliet-TV.
Deel 2: Aanwijzingen voor zelfbouw.
De Inhoud:
Deel 1; Buitenaardse relaisstations, Waarom satellieten, Geo-stationaire satelliet, De schotel, Welke satelliet/Welke elevatie, Super-heterodyne principe, LNC of LNB, Binnenhuisgedeelte, Polarisatie en plaatsruimte, Polar-mount, Gorizont-satelliet, Industriële produkten, De Meteosat, Toekomst D2-MAC.
Deel 2; Schotel constructie, Voetstukken en andere steunen, LNC voor zelfbouw, JRK-TVRO satellietontvanger, Satelliet Polarisatie-wisselaar voor zelfbouw, Constructie van een Polar-Mount, Selectie van bijzondere schema’s, De satellieten/ enkele bijzonderheden.
In de aanhangsels; Tabellen, formules, berekeningen en een verklarende woordenlijst.
Boek in nagenoeg nieuwstaat.
Verpak-&Verzendkosten in NL 5,00