MarktPlaza

[1987] De automobiel/ Elektrische Installatie, de Boer ea, Kluwer.

351x bekeken
9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

[1987] De automobiel/ Elektrische Installatie, de Boer ea, Kluwer.

De automobiel, ( de nieuwe Steinbuch ), Cluster elektro deel 8, De Elektrische Installatie, door H. de Boer, Th. Dobbelaar en G. Mom, handboek voor autobezitters, monteurs en technici orv en coördinatie van G. Mom, uitgave 1 e druk 1986/ 2e oplage 1987, © Kluwer Techn. Boeken BV, Deventer. ISBN 9020118250.

Afmeting ca hb 24 x 16cm, 449pp., gebonden hardcover, geïllustreerd, foto's, tekeningen en schema's in zwart-wit.

Dit boek verschaft een inzicht in de fundamentele werking van alle belangrijke uitvoeringsvormen van de auto-elektriciteit zoals toegepast in het automobiel van de jaren tachtig.

De 'Nieuwe STEINBUCH' is opnieuw te zien als een toonaangevende handboek op de Nederlandse markt, een naslagwerk met encyclopedische en onderwijskundige trekken, geschikt voor zowel het onderwijs de autobranche maar ook voor de geïnteresseerde leek. De opzet van dit boek is praktisch gericht met aandacht voor de theorie, geen studieboek maar een leesboek.

De inhoud/ Hoofdstukken: Inleiding/ De Nieuwe Steinbuch/ Woord vooraf/ inhoudsopgave, De elektrische installatie in historisch perspectief, Grondbeginselen van de elektriciteitsleer, De laadinstallatie, De accu, De startinstallatie, De ontsteking, Elektrische hulpapparatuur, Verlichting / bedrading en schema's, Meetapparatuur en diagnose, Lijst van grootheden/ eenheden en hun symbolen, Literatuuroverzicht, Register. 

Boek in zeer goede conditie.

Verzend-&Verpakkingskosten binnen NL € 7,50