[1986] Holografie. Toveren met licht, Bruno, Aramith.

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 123x bekeken
  • Datum geplaatst 6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
N.O.T.K.

Omschrijving

[1986] Holografie. Toveren met licht, Bruno, Aramith.

Holografie, toveren met licht, door E. Bruno. Uitgever Aramith Uitgevers Amsterdam, 1986 (1 e druk ),

ISBN 9068340115, 9789068340112 Afmeting hb ca 24 x 17cm, 112 pp.,  paperback, ingenaaid, softcover, geïllustreerd met foto's en tekeningen in zwart-wit, omslag voorzien van een gedrukt hologram.

Een boek om kennis te nemen van de holografie, de wijze waarop een hologram ontstaat en hoe een hologram een stukje ruimte volledig kan reconstrueren. Het boek is zo opgezet dat elke geïnteresseerde lezer zonder optische kennis de informatie tot zich kan nemen.

Holografie; Toveren met licht, is het eerste origineel Nederlandse boek op dit gebied.

De inhoud/ hoofdstukken; Inleiding, Inhoudsopgave, Het registreren en weergeven van de ruimte, Lichtgolven, Het hologram: Een venster met geheugen, Het interferentiepatroon op het hologram, De reconstructie van het beeld, De LASER, Vermenigvuldigen en omkopiëren, Meer licht...Wit licht..en massaproductie, Het hologram in de huiskamer, Bijzondere technieken, Technische toepassingen, De drie grote wensen, Gabor over het ontstaan en de ontwikkeling van de holografie, Holografie als kunstmedium, Lichtgevoelige materialen voor holografie,

De samenhang tussen de verschillende soorten hologrammen, Werking van zonelenzen, Het experiment van Gabor, Bibliografie, Illustratieverantwoording.


Boek is in goede staat.

Verzend-& Verpakkingskosten binnen NL € 3,50


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.