[1978] Reparatur antiker Pendulen, Jendritzki, en Matt…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 68x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
N.O.T.K.

Omschrijving

[1978] Reparatur antiker Pendulen, Jendritzki, en Matthey, Scriptar


Reparatur antiker Pendulen, van H. Jendritzki, en J.P. Matthey, uitgave  2e druk 1978, © Editions Scriptar SA, Lausanne (Suisse), ISBN 2880120101/ ISBN 9782880120108 , uitgever: Bibliothek des Schweizer Uhren- und Schmuck-Journals Scriptar SA. La Conversion/Lausanne,  


Bijzonderheden:Hardcover gebonden, afm. 26,5x20,5cm, 172pp. geïllestreerd met vele foto's en techn. tekeningen in zw/wt. Boek in de Duitse taal.


De inhoud/ Inhalt:  Einleitung, Das Räderwerk, Hemmungen und Pendel, Die Schlagwerke, Zeit-Anzeige, Rezepte zur Pflege von Gehäuse und Zifferblatt, Sach-register, Weitere Literatur.
Dit boek van de bekende auteurs Jendritzki en Matthey,  bevat een grote hoeveelheid informatie die van onschatbare waarde is voor iedereen die geïnteresseerd is in het slingeruurwerk de pendule. De auteurs en in het bijzoder Jendritzki hebben hun bevindingen op het gebied van klokken reparatie en service in dit boek verwerkt, waarbij de opzet, leesbaarheid en het gebruik die zo gewaardeerd worden in deze boeken zijn gebleven. Ook de vele kleine en grote tips en trucs die deze auteur in de loop van zijn lange onderwijsactiviteit wist te verzamelen en door te geven aan de geïnteresseerde lezer, bleven onovertroffen. Net als de andere boeken van deze auteur is het een van de standaardwerken van de klokkenliteratuur.


Boek in goede conditie,  
Verpak-&verzendkosten in NL € 7,50 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.