MarktPlaza

[1976] Radiomodelbesturing voor beginners, Sabrowsky, Kluwer

134x bekeken
10 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

[1976] Radiomodelbesturing voor beginners, Sabrowsky, Kluwer
Radiomodelbesturing voor beginners,
Met veel ontwerpen die men gemakkelijk en goedkoop zelf kan bouwen,
door L. Sabrowsky, 1 e druk uitgave (c) 1976 Kluwer Technische Boeken Deventer, in de serie Kluwers elektronicabibliotheek.
Afmeting hb ca 21,5 x 14,5cm, 120 ppag., paperback, papieromslag, geillustreerd met ca 65 schema's/figuren/foto's. ISBN 9020108476
Oorspronkelijke titel; Der Leichte Start zum Funkfernsteuern, (c) 1975 uitgave Franzis-Verlag, vertaling en bewerking H.Oosthoek.
In dit boek worden voorbeelden van schakelingen aangereikt voor de amateur/lezers die op de hoogte zijn met de grondbeginselen van de elektronica en de radiotechniek en in de aangereikte schakelingen een aansporing zien voor eigen experimenten met aangepaste installaties voor afstandsbesturing. De schakelingen zijn uitgewerkt met een schema, stuklijst en print/ componentenopstelling tekening en afbeelding, de werking wordt duidelijk uiteengezet.
Het boek bevat een inleiding, 6 hoofdstukken; Diode-ontvangers, Superregeneratieve ontvangers, LF-versterkers voor radiobesturing, Relaisschakelunits, Complete ontvanginstallaties, Zenders, met in totaal 28 paragrafen.
Boek in goede conditie.
Verpak-&Verzendkosten in NL 3,50