MarktPlaza

[1975] Digitale elektronica voor beginners, Leydens, Kluwer

221x bekeken
13 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

[1975] Digitale elektronica voor beginners, Leydens, Kluwer
Digitale elektronica voor beginners, Inleiding tot de digitale elektronica; theorie en praktijk, door J. Kleemann vertaald en bewerkt uit het Duits door H. Leydens, uitgave Kluwer Techn. Boeken BV Deventer, (1 e druk) 1975
ISBN 90 2010 787 9. Oorspr.titel Digitale Elektronik für Anfänger.
Afmeting 21,5 x 14,5 cm, 117 pag. , paperback softcover.
In deze uitgave wordt op eenvoudige wijze aan de hand van praktische voorbeelden verklaard wat men onder digitale elektronica verstaat. Het boek ia geschikt voor het onderwijs maar kan ook door de serieuze elektronica amateur worden gebruikt.
Inhoud: Inleiding, Korte inleiding tot de grondslagen van de digitale elektronica, Logische schakelingen, Invloed van de ingangssignalen op de eigenschappen van poortschakelingen, Flipflops, Algemene gegevens voor geïntegreerde schakelingen, Experimenteersysteem voor geïntegreerde digitale schakelingen, De schakeling van het experimenteerapparaat, Experimenteerschakelingen, Opbouw van basisfuncties uit NEN-schakelingen, Samengestelde logische schakelingen, Flipflop-schakelingen, Telschakelingen, Cijferindicatie, Decoderen, Decadeteller, Geheugenwerking van een flipflop, Schuifregisters, Foutief gedrag van een geïntegreerde schakeling, Literatuuroverzicht, Trefwoordenregister.
Boek in goede conditie,
Verpak-&verzendkosten in NL 3,50