[1966] Wereld der Wetenschap - De Auto- Nationale Uitg…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 161x bekeken
  • Datum geplaatst 3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
N.O.T.K.

Omschrijving


Wereld der wetenschap- De wereld der techniek- Grondslagen der Autotechniek- De Auto, door L. Basford, P. Kogan (hoofdredactie) e.a., uitgave 1966 Ned. uitgave, De Nationale Uitgeverij, Rotterdam. Verschenen in de serie 'Wereld der Wetenschap' in het onderdeel techniek: Autotechniek.


Afmeting h x b ca., 26,5x 19cm, 124pp., gebonden, hardcover, met stofomslag, geïllustreerd met vele mooie en gekleurde technische tekeningen


De inhoud/ De automobiel, De motor, De benzinetoevoer, De carburatuer, De ontsteking, Het koelsysteem, Antivries, Smering, Het uitlaatsysteem, De werking van de motor, Compressieverhouding, De aandrijving, De koppeling, De versnellingsbak, Synchronisatie, Automatische overbrenging, Achterwielaandrijving, Voorwielaandrijving, Aandrijving op alle vier wielen, De carrosserie en het chassis, De ophanging, De remmen, De besturing, Het elektrische systeem, De instrumenten, De Wankel-motor, De diesel-motor, Amerikaanse invloeden op automotoren, Overzicht van technische termen, Index.


Boek in goede conditie, omslag redelijk.
Verpak-&verzendkosten binnen NL €  4,00


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.