MarktPlaza

[1966] Wereld der Wetenschap - De Auto- Nationale Uitgeverij.

272x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving


Wereld der wetenschap- De wereld der techniek- Grondslagen der Autotechniek- De Auto, door L. Basford, P. Kogan (hoofdredactie) e.a., uitgave 1966 Ned. uitgave, De Nationale Uitgeverij, Rotterdam. Verschenen in de serie 'Wereld der Wetenschap' in het onderdeel techniek: Autotechniek.


Afmeting h x b ca., 26,5x 19cm, 124pp., gebonden, hardcover, met stofomslag, geïllustreerd met vele mooie en gekleurde technische tekeningen


De inhoud/ De automobiel, De motor, De benzinetoevoer, De carburatuer, De ontsteking, Het koelsysteem, Antivries, Smering, Het uitlaatsysteem, De werking van de motor, Compressieverhouding, De aandrijving, De koppeling, De versnellingsbak, Synchronisatie, Automatische overbrenging, Achterwielaandrijving, Voorwielaandrijving, Aandrijving op alle vier wielen, De carrosserie en het chassis, De ophanging, De remmen, De besturing, Het elektrische systeem, De instrumenten, De Wankel-motor, De diesel-motor, Amerikaanse invloeden op automotoren, Overzicht van technische termen, Index.


Boek in goede conditie, omslag redelijk.
Verpak-&verzendkosten binnen NL €  4,00