[1959] Meetinstrumenten en meetschakelingen, Maartens,…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 124x bekeken
  • Datum geplaatst 7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
N.O.T.K.

Omschrijving

[1959] Meetinstrumenten en meetschakelingen, Maartens, Stam #2


Meetinstrumenten en meetschakelingen, door F. Maartens.
Uitgave; De techn. Uitg. H.Stam Haarlem 2 e druk 1959, afmeting hb ca 24 x 16 cm, aantal pag. 223, gebonden in kunststofomslag. Het boek is onderdeel van de serie grondbeginselen der elektrotechniek en bewerkt naar het gelijknamige leerboek van Ir. A. Bloemen en Ir. A. Mesritz. Het boek bevat  13 hoofdstukken en aanhangsels.

De inhoud: Inleiding, Meten van weerstanden, Toepassingen, Compensatieschakelingen, Alg. beschrijving van de meetinstrumenten, Indeling aanwijzing en schalen, Galvanometers, Ampere- en Voltmeters, Vergroting van het meetgebied van stoom- en spanningsmeters, Instrumenten voor het meten van e-vermogen en arbeid, Meetschakelingen van Watt- en kWh-meters, Bijzondere meters, IJken van meetinstrumenten, Magnetische metingen. Afgesloten wordt met lijst van aanduidingen voor meetinstrumenten, Normaalblad N1223,

Verband tussen het technische- en het praktische stelsel volgens N950 (N1223). Het boek bevat veel schema materiaal en foto's van meetinstrumenten w.o. Philips, Nieaff, Smit Nijmegen, Meterfabr. Dordrecht,  ASEA, F&G, Norma, Hartmann&Braun, AEG, Reich, Trb&Tauber, Siemens, Pye, Weston, Evershed&Vignoles, Cambridge en Ferranti.

Boek in redelijke tot goede conditie.

Verpak-& Verzendkosten in NL 5,00


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.