MarktPlaza

[1948] De Westinghouse rem, N.V. Ned. Spoorwegen

210x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving


De Westinghouse rem, uitgave 1948 N.V. Ned. Spoorwegen, Dienst van Tractie. Dienst van Materieel en Werkplaatsen Utrecht.
Bijzonderheden; afmeting hxb ca 22,5x15cm, 60ppag.+ 22 meervoudig uitslaande bijlagen met technische detail- en schematekeningen (Fig. 1t/m 126), Paperback, softcover.


Inhoud/ hoofdstukken: Inleiding, Beschrijving van de inrichting en de werking van de rem van de rem en haar onderdelen, A/ Beschrijving van de rem, B/ Werking van de rem, C/ Beschrijving en werking der onderdelen,

D/ Vereniging van de zelfwerkende Westinghouse rem met de niet-zelfwerkende luchtdrukrem. E/ De rem en haar onderdelen bij het Electrische Materieel Type 1924, F/ Hogedrukrem met omstelinrichting bij voertuigen met een remcilinder in het onderderstel, G/ Inrichting en werking van de differentiaallosklep, toegepast bij sommige rijtuigen met Westinghouse of Knorr snelrem, H/ Lagedrukrem met omstelinrichting "leeg-beladen", bij voertuigen met een remcilinder in het onderstel, I/ Beschrijving van de Goederentreinen , Systeem Westinghouse, voorkomende aan o.a. Belgische en Franse wagens.


Boek in een goede conditie.
Verpak-&Verzendkosten in NL 3,50